Arrangementer

“DU & JEG MIDDAG” HVER ONSDAG

Forkæl konen, kæresten eller en god ven.

Steak af oksemørbrad m/puré, dampede grøntsager, pommes rissolles & rødvinssauce

For 2 personer incl en fl. husets vin
Kun 500,-

Bestil bord på tlf. 75360721 eller e-mail hotel@skibelundkrat.dk

FAMILIETRADITIONEN PÅ HOTEL SKIBELUND KRAT

HVER FREDAG FRA KL. 17:30-20:00
Hver fredag laver vi en ny og spændende BUFFET, som hele familien kan nyde.
Der er nye retter at finde på buffeten hver fredag.

BUFFETEN BESTÅR ALTID AF:
Suppe
Forret
3 slags kød
2 slags kartofler
2 slags saucer
Forskelligt lækkert tilbehør
Stort, flot salatbord
Dressinger
Brød og smør
Søde desserter
Oste med tilbehør samt kiks 

Pris pr. person KUN kr. 199,-

Børn 2-12 år KUN kr. 95,-
Børn under 2 år spiser gratis

Bordbestilling nødvendigt!

Bestil på tlf. 75360721 eller e-mail: hotel@skibelundkrat.dk

Ved specialarrangementer i huset (som f.eks. vinaften, julefrokoster etc.) gælder tilbuddet ikke.

Kommende fredagsbuffet er på følgende datoer: d. 22. juni

VINAFTEN

Fredag d. 5. oktober 2018, kl. 19

 

MENU

Appetizer

Kræmmerhus med skaldyrssalat og dild

ØV:2017 Rotgipfler – Johanneshof Reinisch, Thermenregion, Østrig

SM: 2016 Steinberger Riesling Kabinett Crescentia, Kloster Eberbach, Rheingau

 

Forret 1

Ballotine af torsk med blomkål og saltede mandler

ØV: 2016 Albarino Santiago di Roma, Rias Baixas , Spanien

SM: 2015 Valmasia, Azienda La Tunella, Colli Orientali del Friuli

 

Forret 2

Oksetatar med jordskokker, karse og sprødt låg

ØV: 2017 Malbec rosé, Kaiken, Argentina

SM: 2015 Blaufränkisch, Weingut Heinrich, Burgenland

 

Ganefrisker

Agurk-lime sorbet med nøddeknas

 

Hovedret

Kalvemørbrad og brisler, kål og persillepuré samt glace

ØV: 2015 Due – Gianni Tessari – Veneto, Italien

SM: 2015 Domaine Silene de Peyrals Cres de Montpellier

 

Pre-dessert

Chokolademousse med vanilje marengs og syltede pære

ØV:2015 Banyuls vintage, Domaine Madeloc

SM: Fonseca Fine White Port, Fonseca-Guimaraens

 

Dessert

Rødbedemousse med rødbedeskum, rødbede granité samt hindbærstøv og hindbærsorbet

ØV: Brachetto dolce, Fiorelli, TOSO

SM: Lancellotta dell`Emilia Dolce, Cantina di Santa Croce, Emilia Romagna

 

Pris pr. kuvert kr. 795,-

Det anbefales, at der bestilles i god tid, da der er rift om pladserne.

Da dette er et specielt temaarrangement opkræves der betaling før arrangementet.