Arrangementer

“DU & JEG MIDDAG” HVER ONSDAG

Forkæl konen, kæresten eller en god ven.

Steak af oksemørbrad m/puré, dampede grøntsager, pommes rissolles & rødvinssauce

For 2 personer incl en fl. husets vin
Kun 500,-

Bestil bord på tlf. 75360721 eller e-mail hotel@skibelundkrat.dk

DEN NYE FAMILIETRADITION PÅ HOTEL SKIBELUND KRAT

HVER FREDAG FRA KL. 17:30-20:00
Hver fredag laver vi en ny og spændende BUFFET, som hele familien kan nyde.
Der er nye retter at finde på buffeten hver fredag.

BUFFETEN BESTÅR ALTID AF:
Suppe
Forret
3 slags kød
2 slags kartofler
Forskelligt lækkert tilbehør
Stort, flot salatbord
Dressinger
Brød og smør
Søde desserter
Oste med tilbehør samt kiks 

Pris pr. person KUN kr. 199,-

Børn 2-12 år KUN kr. 95,-
Børn under 2 år spiser gratis

Bordbestilling nødvendigt!

Bestil på tlf. 75360721 eller e-mail: hotel@skibelundkrat.dk

Ved specialarrangementer i huset (som f.eks. vinaften, julefrokoster etc.) gælder tilbuddet ikke.

 

 

VINAFTEN PÅ HOTEL SKIBEUND KRAT

FREDAG D. 6. OKTOBER 2017, KL. 19.

Aftenens vine præsenteres i samarbejde med Niels Christian fra Sigurd Müller.

 

App: Macaron med avokado, røget laks dertil is kold gazpacho
Cava N de N Brut Nature – Bodegas Naveran, Penedes

Forret: Kold ærte- og broccoli suppe med pocheret æg
2015 Biancosesto – Azienda La Tunella , Friuli

Forret 2: Sandart med gulerod i variation dertil skilt fløde (varm ret)
2014 Pinot Gris Reserve – F.E.Trimbach, Alsace

Ganefrisker: Hindbær busk

Hovedret: Andebryst på 2 måder, jordskokpure, smørristet blomkål, kraftig hønsefond, kartoffel chips, og persille
2011 Onix Evolucio – Cellers del Priorat, Katalonien
2011 Ortas Rasteau Prestige – Cave de Rasteau, Rhône 

Predessert: Citrontærte i nye former.
2016 Brauneberger Juffer Riesling Auslese – Fritz Haag, Mosel

Dessert: Æblekage anno 2017
2008 Les Carmes de Rieussec – Sauternes, Bordeaux

Pris pr. kuvert for mad og vine kun kr. 795,-

Der opkræves betaling inden arrangementet

 

10-ÅRS FØDSELSDAGSMENU

FRA TIRSDAG D. 10. OKTOBER TIL OG MED MANDAG D. 23. OKTOBER 2017

Tilbuddet gælder i huset

Menu
Forret: 2 sprøde tarteletter med høns i asparges

Hovedret:
Helstegt oksestriplion af kødkvæg, rodfrugtspuré, ristede grøntsager, pommes rissolles og rødvinssauce

Dessert:
Jordbærmousse med chokolade,  syltede frugter og sødt knas

Alle 3 retter i huset KUN Kr. 185,-

Bordbestilling nødvendigt

 

MORTENS AFTEN
FREDAG D. 10. NOVEMBER
LØRDAG D. 11. NOVEMBER
SØNDAG D. 12. NOVEMBER ALLE DAGE FRA KL. 12-21
Menu
Forret:
Hotellets tunmousse garneret med rejer dertil salater samt brød og smør

Hovedret:
Gammeldags andesteg med svesker, rødkål, halvt æble med ribsgele, brunede- og hvide kartofler samt andesauce

Dessert:
Ris á lá mande med kirsebærsauce

2 retter kr. 255,-
3 retter kr. 285,-

Bordbestilling nødvendigt (samme pris ud af huset).

Andesteg alene Ud af huset kr. 169,-