VELKOMMEN TIL HOTEL SKIBELUND KRAT

Hotel Skibelund Krat er et mindre hotel, idyllisk beliggende i en lille bøgeskov med pragtfuld udsigt over Kongeådalen. 19 smagfuldt indrettede værelser m/bad, radio, tv og tlf. Mulighed for ekstra opredning. Restauranten er velrenommeret og serverer spændende menuer. Konferencelokalerne er indrettet med av-udstyr. Et velegnet sted for kurser, weekendophold, golfferier m.v. Et godt udgangspunkt for ture til Legoland, Ribe, Rømø, Kolding, vandreture og fiskeri. 5 golfanlæg inden for 35 km. Gratis internetadgang.

Dagens ret

Dagens ret ud af huset kun kr. 75,-   D. 22. januar 2017: Frikadeller med rødkål, hvidekartofler, skysauce.

Hotellets restaurant

Hotellets restaurant har åbent hver dag fra kl. 11:30-21.00 Vi anbefaler at der bestilles bord på tlf. 75360721 eller pr. mail hotel@skibelundkrat.dk

kontrol-image

NYTÅRS GAK GAK MENU 2017

Serveres i hotellets restaurant

Fra d. 9. til 30. januar 2017, kl. 11:30-21:00

Forret:
Jordskokkecremesuppe med sprød bacon hertil grøn olie samt brød og smør

Hovedret:
Oksemørbrad med ristede grøntsager, pommes rissolles og rødvinssauce

Dessert:
Chokoladeparfait med grøn marengs og frugtsymfoni

Alle 3 retter KUN kr. 185,-
Bordbestilling nødvendigt

Vinderne af vores Facebook konkurrence d 18-1-2017 er:

Louise B. Schøning, Simone L. Nielsen, Michael Pagh, Rikke B. Olesen, Sus Nielsen

Tillykke til vinderne!

Vinderne har fået direkte besked.

 

ÅBENT HUS

Søndag d. 29. januar 2017 kl. 12.00 - 14.00  

Kom til ÅBENT HUS på Hotel Skibelund Krat og se vores hyggelige lokaler. Se de flotte opdækninger, og få en snak med os om Deres næste arrangement. Der vil være smagsprøver på mad og vine.

Vi glæder os til at se Jer på Hotel Skibelund Krat

ÅBENT HUS KONKURRENCE
Blandt deltagerne i vores ÅBENT HUS arrangement trækkes lod om et gavekort på kr. 2.000,- som kan benyttes i forbindelse med Jeres arrangement i 2017.
Konkurrence seddel udleveres til ÅBENT HUS, og lodtrækning foretages søndag d. 29-1-2017 kl. 14. Vinderen får direkte besked.

VALENTINE MENU 2017

Tirsdag d. 14. februar 2017 kl. 17-21 

Menu: 
Forret:
Rødspætte og laks i harmoni med urter, salater, samt syltede løg på bund af urtecreme. Serveres med brød og smør

Hovedret:
Langtidsstegt kalvemørbrad med Pommes Anne, rødvinsglace, dampede grøntsager, og rodfrugtpuré

Desset:
Panna cotta med jordbærlag, karamel, chokolade, samt knust grøn marengs

Alle 3 retter KUN kr. 249,-

Tilbuddet gælder i huset
Bordbestilling nødvendigt.

FEST

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på netop Jeres arrangement. Lad Jer inspirere i det store udvalg vi tilbyder, se nærmere under SELSKABER.

Vi har mange års erfaringer, i at håndtere selskaber, og vores service og mad er kendt for altid at være i top.

I er velkommen til at kontakte os telefonisk eller via mail.

Vi glæder os til at byde Jer og Jeres gæster VELKOMMEN her på hotellet.