Gallamenuer

Forret

Bouillabaisse m/fisk og skaldyr
Anbefalet vin: Grüner Veltliner, ”Stein”, Kamtal DAC, økologisk, Weingut Hurtschitsch, Østrig Pr. fl. kr. 298,-

Skindstegt sandart med jordskokcreme garneret med brunet smør og brøndkarse
Anbefalet vin:  Konrad, Sauvignon Blanc, Marlborough New Zealand (økologisk) Pr. fl. 349,-

Mellemret

Duebryst m/confiteret duelår, persillerodspuré, porre, hønsefond
Anbefalet vin: Carmenere Classic, Viña Echeverria, Curicó Valley Chile Pr. fl. kr.269,-

Røget fisketerrine m/puffet spæk, æble, rørt rygeost
Anbefalet vin:  Côtes de Thongue Rosé, Domaine Montrose, Languedoc Frankrig Pr. fl. kr.289,-

Hovedretter

Langtidsstegt kalvemørbrad med let røget grøntsagspuré,
dampede grøntsager, glace og pommes rissolles med hasselnødder
Anbefalet vin: Massimo, Cantine Lenotti, Veneto Italien Pr. fl. 398,-

Unghanebryst m/rødder, grøntsagspuré, Pommes Anne, hønsesauce
Anbefalet vin: Les Cranilles, Vins de Vienne, Côtes du Rhône Frankrig Pr. fl. kr.289,-

 

Mellemret

2 af hotellets oste med hjemmelavet tilbehør samt kiks
Anbefalet vin: Eva Cream Oloroso Sherry, Bodegas Barbadilo, Jéréz Spanien Pr.gl. 55,-

Dessert

Citronmousse, marengs, pæregranité, hvid chokolade
Anbefalet vin: Grand Terroirs Sauternes, Dourthe, Bordeaux Frankrig Pr. gl. kr.85,-

Vanilje creme brülée, Gateau Marcel og hindbærsorbet
Anbefalet vin: Porto Ruby, Ramos Pinto, Duoro Portugal Pr. gl. 65,-

 

   3 retter 375,-
   4 retter 435,-
   5 retter 495,-