I huset

10-ÅRS JUBILÆUMSTILBUD

PRISER SOM FOR 10 ÅR SIDEN!

Vi vil gerne takke for den flotte opbakning vi har haft her på Hotel Skibelund Krat i de sidste 10 år. Som tak, vil vi give noget igen til alle vores gæster! Vi har sammensat et udvalg af retter, hvor I frit kan vælge, hvilken menu der passer til Jeres næste arrangement på Hotel Skibelund Krat. (Gælder i en begrænset periode).

Tilbuddet gælder i en begrænset periode, fra d 1. juli til d. 30. december 2017.

JUBILÆUMSPAKKEN INDEHOLDER:

VELKOMSTDRINK

VÆLG SELV FORRET

JUBILÆUMSHVIDVIN

VÆLG SELV HOVEDRET

JUBILÆUMSRØDVIN

VÆLG SELV DESSERT

JUBILÆUMSDESSERTVIN

KAFFE/THE MED SMÅKAGER

VÆLG SELV NATMAD

JUBILÆUMSTILBUD: 7 timers – FASTPRISARRANGEMENT fra KUN kr. 495,- For kr. 495,- får du retterne A, D, G og J.

Tilbuddet er med 1 glas velkomstdrink (hvidvin med hyldeblomst),
1 glas dessertvin (Moscato, Uvello Dolce, Italien).
Jubilæumshvidvin, -rødvin (El Paso, Viura/Verdejo, Spanien og El Paso, Tempranillo/Shiraz, Spanien) øl og sodavand ad libitum.
Efter middagen fri buffet med øl, sodavand og hvid/rødvin som under middagen.
Selskabslokale, opdækning, blomsterdekorationer efter blomsterdekoratørens valg, beige farvet stofduge, hvide stofservietter, lys, betjening og opvask.
Ved valg af en dyrere jubilæums-ret tillægges merprisen som angivet.
Der kan ikke udskiftes til andre retter fra f.eks. vores traditionelle selskabskort.
Ønskes likør og cognac til kaffen betales dette efter forbrug. Minimum 10 kuverter.
Tilbuddet gælder i en begrænset periode, fra d 1. juli til d. 30. december 2017.

JUBILÆUMS – RETTER

FORRET:

A: Sprød butterdejsskal med høns i asparges, hakket persille og tomat strimler

B: Hr. Nielsen skinke med blåskimmelcreme, rå syltede rabarber, spæde salater, knasende rugbrød brød og smør + kr. 10,-

C: Dampet rødspætte filet koldt anrettet med røget laks, garneret med rejer dertil urtedressing, salater, brød og smør + kr. 20,-

HOVEDRET:

D: Helstegt svinekam krydret med rosmarin og enebær, dertil køkkenchefens waldorfsalat, hjemmesyltet agurkesalat, samt tyttebærkompot, bønner, brunede kartofler, persillekartofler og skysauce

E: Helstegt kalkunbryst med fyld af soufflefars tilsmagt med urter, serveres med sauté af bønner, bacon og rødløg dertil ristede kartofler med urter og hønseflødesauce + kr. 10,-

F: Helstegt Kalvefilet med svampeflan, 2 slags dampede grøntsager, pommes rissolles og rødvinssauce + kr. 20,-

DESSERT:

G: Frugter marineret i vaniljelage serveres med råcreme

H: Créme brûlée med syltede frugter på karamellag + kr. 10,-

I: Hjemmelavet vaniljeis med jordbærsauce og sprødt + kr. 20,-

NATMAD:

J: 2 stk. Håndmadder med diverse pålæg

K: Karrysuppe med ris og hønsekød + kr. 10,-

L: ”Saml selv” hotdogs + kr. 20,-

 

Skal der bruges værelser i forbindelse med Festen, gives der 25% rabat på værelsespriserne, når festen holdes her på hotellet. Værelserne skal bestilles direkte ved hotellet. Værelse til brug for brudepar GRATIS (ved arrangement på min. 20 kuverter). For yderligere informationer se i vores traditionelle selskabskort.