Nytårsmenu

NYTÅRSMENU 2017 UD AF HUSET

Lille velkomst tapas:
Kold gazpacho, Sprøde rodfrugt flager m/dip, Røget dyreinderlår m/trøffelcreme og rugbrødscrumble

Forret:
Røget torsk med sennepscreme, syltede beder, vagtelæg, peberrod samt brød og smør

Hovedret
Oksemørbrad m/porretimbale, svampe, jordskokpure, små ristede kartofler m/ rosmarin, og sherrysauce

Dessert
Let frossen citronfromage m/ brændt og krystalliseret hvid chokolade, karamel, sødt knas og syre

Pris kr. 325,-

Bestilles senest den 27-12-2017 kl. 12.

Afhentes på hotellet d. 31-12-2017 fra kl. 11-13

Udførlig vejledning medfølger.

Menuen er forberedt så det blot er den sidste tilberedning der mangler.

Bestil allerede i dag for at være sikker på at få mad ud af huset fra Hotel Skibelund Krat.

Bestil på 75360721 eller hotel@skibelundkrat.dk