Ugens menu

UGENS MENU

19.-25. juni

Forret:
Røget tuncarpaccio med marinerede salater, brød og smør

Hovedret:
Grillet entrecote med majskolbe, dampede grøntsager, bagt kartoffel med krydre smør

Dessert:
Citronfromage med brændt marengs og bær

2 retter kr. 255,-
3 retter kr. 285,-

 

26. juni- 2. juli

Forret:
Hotellets rejecocktail med brød og smør

Hovedret:
Oksemørbrad med sommerens spæde grøntsager, nye danske kartofler, rødvinssauce

Dessert:
Jordbær med vaniljefløde is

2 retter kr. 255,-
3 retter kr. 285,-

 

3.-9. juli

Forret
Dampet hvide og grønne asparges med sauce hollandaise toppet med brøndkarse dertil brød og smør

Hovedret:
Dansk Kalveribeye med hvidløgsmayo, steak pommes frites, samt ristede squash og grill tomat.

Dessert:
Jordbærmousse med jordbærsorbet, karamel og sommerens bær

2 retter kr. 255,-
3 retter kr. 285,-

 

Sommer GAK GAK TILBUD

10. - 30. juli, kl. 12-21

Forret:
Hvidløgsmarineret rejer vendt m/sommeragurker, og salat på top
&
Fanølaks m/purløgsmayo og salater

Hovedret:
Oksefilet af kødkvæg m/nye danske kartofler, grill tomat, ristede grøntsager og pebersauce

Dessert:
Vaniljeparfait m/kold bærconsommé, toppet med friske bær

Alle 3 retter KUN kr. 185,-

Tilbuddet gælder i huset

 

RET TIL ÆNDRINGER FOREBEHOLDES.

ALLERGEN
Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.

   Bordreservation på tlf. 75 36 07 21
   Der tages forbehold for trykfejl og ret til ændringer.