Ugens menu

UGENS MENU

D. 21.-27. november

Forret:
Røget dyrekølle med flødestuvet spinat samt brød og smør

Hovedret:
Oksemørbrad med årstidens dampede grøntsager, pommes rissolles og sherrysauce

Dessert:
Créme brülée med syrlig sorbet og knas

2 retter kr. 255,-
3 retter kr. 285,-

 

Julemenu 2017

Fra 28-11-2017 til og med 30-12-2017

Forret:
Hotellets rejecocktail med brød og smør 

Hovedret:
Oksemørbrad med pommes rissolles, ristede grøntsager og rødvinssauce 

Dessert:
Fransk chokoladekage med hjemmelavet vanilje parfait

JULETILBUD KUN:
2 retter 199,-
3 retter 229,-

 

 

 

 

 

ALLERGEN
Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.

   Bordreservation på tlf. 75 36 07 21
   Der tages forbehold for trykfejl og ret til ændringer.