Ugens menu

UGENS MENU

D. 23.-29. maj

Forret:
Smørdampet hvide og grønne asparges med hollandaisesauce og brøndkarse på top dertil brød og smør

Hovedret:
Grillet steak af oksefilet med gulerodspuré, smørsauterede forårsløg og minimajs, kartofler og sherrysauce

Dessert:
Iscocktail af hotellets hjemmelavet flødeis

2 retter kr. 255,-
3 retter kr. 285,-

 

D. 30. maj – 5. juni

Forret:
Kold ærtesuppe med smørdampet rødspætte dertil sprøde flager og frisk dild, brød og smør

Hovedret:
Langtidstilberedt kalvemørbrad med bagte rødløg, sommergrønt, kartofler og portvinssauce

Dessert:
Tiramizu

2 retter kr. 255,-
3 retter kr. 285,- 

 

6. -12. juni

Forret:
Unghaneterrin med sennepscreme og Fennikel crudité dertil syltet jordskok i pariesenne samt brød og smør

Hovedret:
Grillet nakkekam med puré af persillerod, smørdampet majskolbe, grillet peberfrugt, kartofler og timiansauce

Dessert:
Jordbærmousse med sorbet, karamel og sommerens bær

2 retter kr. 255,-
3 retter kr. 285,-

 

13.- 19. juni

Forret:
Røget laks med syrlig urtevinaigrette, dild, sprøde flager, capers dertil brød og smør

Hovedret:
Oksemørbrad med jordskokpuré, sauteret grønt, søde beder, pommes frites og bearnaise sauce

Dessert:
Jordbær-Panna cotta med citroncoulis og bær

2 retter kr. 255,-
3 retter kr. 285,-

 

20.-26. juni

Forret:
Kartoffelsuppe med grønolie, bacontern, brøndkarse dertil brød og smør

Hovedret:
Fyldt hel rødspætte med hollandaise og nye danske kartofler

Dessert:
Rødgrød med fløde pyntet med havens urter

2 retter kr. 255,-
3 retter kr. 285,-

 

27. juni-3. juli

Forret:
Røget okseinderlår med pesto, capers og salater dertil brød og smør

Hovedret:
Svinekotelet på ben serveret med gulerodspuré, årstidens grønt, svampetimbale, nye danske kartofler og urtesauce

Dessert:
Vaniljekoldskål med friske bær

2 retter kr. 255,-
3 retter kr. 285,-

 

4.-10. juli

Forret:
Stegte kammuslinger med purløgscreme, grønsags crudité, dild dertil brød og smør

Hovedret:
Glaseret kalvebov, dampede grøntsager, nye danske kartofler og kraftig glace

Dessert:
Pandekager med vaniljeis og jordbærmarmelade

2 retter kr. 255,-
3 retter kr. 285,-

 

SOMMER GAK GAK MENU

11.-24. juli

Forret:
Røget laks med rejer, urtedressing, salater dertil brød og smør

Hovedret:
Kalvefilet med nye danske kartofler, ristede grøntsager og pebersauce

Dessert:
Hjemmelavet vaniljeis med jordbærsauce, bær og sprødt drys

Alle 3 retter GAK GAK PRIS KUN 185,-

 

 

 

ALLERGEN
Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.

 
 

   Bordreservation på tlf. 75 36 07 21
   Der tages forbehold for trykfejl og ret til ændringer.