Ugens menu

UGENS MENU

26. september -2. oktober

Forret:
Kartoffel/porre suppe med sprød pancetta og grøn olie dertil brød og smør

Hovedret:
Cognacflamberet peber beuf, med letrøget gulerodspuré, dampet grøntsager, pommes Anna og pebersauce

Dessert:
Vanilje panna cotta med lime gelé dertil marineret frugter

2 retter kr. 255,-
3 retter kr. 285,-

 

3.-9. oktober

Forret:
Rimmet torsk med dildcreme, dild støv, salater & smørristet urtebrød

Hovedret:
Oksefilet med årstidens grøntsager, pommes rissolles og rødvinssauce

Dessert:
Nøddemazarinkage med vanilje is

2 retter kr. 255,-
3 retter kr. 285,-

 

10-ÅRS FØDSELSDAGSMENU

10.-23. oktober

Tilbuddet gælder i huset

Forret:
2 sprøde tarteletter med høns i asparges

Hovedret:
Helstegt oksestriplion af kødkvæg, rodfrugtspuré, ristede grøntsager, pommes rissolles og rødvinssauce

Dessert:
Jordbærmousse med chokolade, syltede frugter og sødt knas

Alle 3 retter i huset KUN Kr. 185,-

24.-30. oktober

Forret:
Tarteletter fyldt med ærter og confiteret unghane i cremet sauce

Hovedret:
Rødvinsbraiseret svinekæber med kartoffelmos tilsmagt trøffel, bagte rødder og syltet rødbede

Dessert:
Hindbærmousse med sprødt

2 retter kr. 255,-
3 retter kr. 285,-

 

31. oktober - 6. november

Forret:
Græskarsuppe med confiteret and dertil brød og smør

Hovedret:
Grillet nakkekam med jordskokkepuré, årstidens grøntsager, pommes fondant og portvinssauce

Dessert:
Æbletærte med vanilje cremefraiche  

2 retter kr. 255,-
3 retter kr. 285,-

 

7.-13. november

Forret:
Varmrøget laks med purløgscreme, syltede rødløg og dild dertil brød og smør

Hovedret:
Kalvekotelet med årstidens bagte rødder, letrøget selleripuré, pommes rissolles og porto bello sauce

Dessert:
Friteret vaniljeis med bærpuré og cremet karamel

2 retter kr. 255,-
3 retter kr. 285,-

 

14.-20. november

Forret:
Grillet duebryst med grøn creme, pocheret æggeblomme og salater

Hovedret:
Entrecote med græskarpuré dampet grøntsager, dybstegte kartofler og kraftig glace

Dessert:
Hjemmelavet romkugle med vaniljesauce

2 retter kr. 255,-
3 retter kr. 285,-

 

ALLERGEN
Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.

   Bordreservation på tlf. 75 36 07 21
   Der tages forbehold for trykfejl og ret til ændringer.