Ugens menu

UGENS MENU

SOMMER GAK GAK MENU

Tilbud

11.-24. juli

Forret:
Røget laks med rejer, urtedressing, salater dertil brød og smør

Hovedret:
Kalvefilet med nye danske kartofler, ristede grøntsager og pebersauce

Dessert:
Hjemmelavet vaniljeis med jordbærsauce, bær og sprødt drys

Alle 3 retter GAK GAK PRIS KUN 185,-

 

25.-31. juli

Forret:
Røget laksetatar serveret med syltet perleløg, toast melba og dild støv samt brød og s,ør

Hovedret:
Marineret svinemørbrad, jordskokpuré, nye danske kartofler, sommergrønt og urtesky

Dessert:
Cheesecake serveret i glas med gele på top dertil bær

2 retter kr. 255,-
3 retter kr. 285,-

 

1.-7. august

Forret:
Gravad lammemørbrad med basilikumscreme og salater dertil brød og smør

Hovedret:
Kulmule med årstidens dampede grøntsager, nye danske kartofler og sauce beurre Blanc tilsat peberrod

Dessert:
Vaniljepocheret pære, fyldt med chokoladeganache, sprødt og sommerens bær

2 retter kr. 255,-
3 retter kr. 285,-

 

8.-14. august

Forret:
Røget tun serveret med salater vendt i vinaigrette dertil brød og smør

Hovedret:
Entrecote med årstidens grøntsager, bagt kartoffel med kryddersmør og pebersauce

Dessert:
Citrontærte med marengs og bær

2 retter kr. 255,-
3 retter kr. 285,-

 

15.-21. august

Forret:
Cremet jordskoksuppe serveres med kammuslinger og urter dertil brød og smør

Hovedret:
Kalvefilet med årstidens grøntsager, puré på pastinak, pommes fondant og portvinssauce

Dessert:
Hindbær mazarinkage med syltede frugter serveret med sauce Sabayonne og æblesorbet

2 retter kr. 255,-
3 retter kr. 285,-

 

22.-28. august

Forret:
Røget svinemørbrad med grøn urtecreme, vagtelæg og salater dertil brød og smør

Hovedret:
Lammekrone med bagte rødder, nye danske kartofler og timiansauce

Dessert:
Baileymousse med bærcoulis og sprødt

2 retter kr. 255,-
3 retter kr. 285,-

 

29. august- 4. september

Forret:
Sambuca-flamberet tigerrejer, salater og røddressing dertil brød og smør

Hovedret:
Andebryst serveret med smørsauteret grøntsager, pommes Anna og brunet smør

Dessert:
Letfrossen citronfromage, brændt hvidchokolade og hindbær coulis

2 retter kr. 255,-
3 retter kr. 285,-

 

ALLERGEN
Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.

 
 

   Bordreservation på tlf. 75 36 07 21
   Der tages forbehold for trykfejl og ret til ændringer.