Ugens menu

UGENS MENU

D. 20.-26. februar

Forret:
Tarteletter med høns og jordskok, flæsk og brøndkarse

Hovedret:
Kalvesteak med dampede grøntsager, sherrysauce og bagt kartoffelmos

Dessert:
Citronfromage med brændt marengs, marzarinkage med drys

2 retter kr. 255,-
3 retter kr. 285,-

 

d. 27. feb-5. marts

Forret
Tapastallerken: Varm røget torsk med syltede beder, sennepscreme, peberrod
Nordisk Coppa med salater og urter vendt i vinaigrette samt soltørrede tomater
Dertil brød og smør

Hovedret:
Andebryst med brunet løgcreme, rødvinssauce, svampe og bacon dertil pommes Røsti toppet med duchesses

Dessert:
Hotellets pandekager med hjemmelavet flødeis

2 retter kr. 255,-
3 retter kr. 285,-

 

6.-12. marts

Forret:
Røget perlehønebryst med rodfrugter i julienne, dertil persillesauce samt brød og smør

Hovedret:
Lammekrone med persillerodspuré, pommes Anne, timianglace, dampede grøntsager

Dessert:
Hindbærkage med vanilje cremé brülée og sorbet

2 retter kr. 255,-
3 retter kr. 285,-

 

13.-19. marts

Forret:
Røget tuncarpaccio med sprøde salater i frisk yoghurt dertil brød og smør

Hovedret:
Unghanerulle med laks dertil peberrodssauce, dampede grøntsager og pommes rissolles

Dessert:
Chokoladeparfait med marengs, mandelcrumble og sorbet

2 retter kr. 255,-
3 retter kr. 285,-

 

 

ALLERGEN
Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.

   Bordreservation på tlf. 75 36 07 21
   Der tages forbehold for trykfejl og ret til ændringer.