Ugens menu

UGENS MENU

17.-23. april

Forret:
Røget torsk med ramsløgsmayo, Kinaradiser, peberrod, rugbrødscrumble, brød og smør

Hovedret:
Oksemørbrad med saltkartofler, pebersauce og grøntsager

Dessert:
Æblekage med æbleskum og bær

2 retter kr. 255,-
3 retter kr. 285,-

 

24.-30. april

Forret:
Hotellets rejecocktail med brød og smør

Hovedret:
Kalveribeye med dampede grøntsager, kartofler og rødvinssauce

Dessert:
Chokoladekage med vaniljeparfait og bær

2 retter kr. 255,-
3 retter kr. 285,-

 

1.-7. maj

Forret:
Fanø laks med agurkecreme, radiser, salater, brød og smør

Hovedret:
Unghanebryst med persillerodspuré, dampede grøntsager, pommes Anne

Dessert:
Vaniljeparfait med jordbærsorbet chokolade ganache

2 retter kr. 255,-
3 retter kr. 285,-

ALLERGEN
Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.

   Bordreservation på tlf. 75 36 07 21
   Der tages forbehold for trykfejl og ret til ændringer.