Om os​

Et hotel med historisk baggrund​

Hotel Skibelund Krat er et af Sydjyllands mest traditionsrige hoteller, med sin beliggenhed i det historiske Skibelund Krat. Skibelundforeningen har siden 1869 ejet ”Krattet”, med det formål at beplante og bevare området som fest– og mødeplads. Skibelund Krat er kendt over hele landet for sine store og traditionsrige grundlovsmøder, samt sine i alt 22 mindesten for personer med tilknytning til højskolerne i området, og for personer der har været fremtrædende i den grænsekamp, som sluttede ved genforeningen i 1920.

I dag er hotellet privatejet af Michael og Maria.

"Vi lavede generationsskifte i maj 2011, efter hotelejer Per Schunck, som købte hotellet af Skibelundforeningen i oktober 2007. Med fredningsmyndighedernes godkendelse blev hotellet og jorden nær hotellet frastykket Skibelund foreningens ejendom, hvilket betyder at hotellet i dag er 100 % privatejet."

Michael er uddannet kok på Kold College i Odense, og har arbejdet i Danmark og udlandet som kok. Michael er uddannet fra ”den gammel skole”, med stor respekt for de gamle grundtekniker i madlavningens univers. Derfor er maden på hotellet lavet fra bunden, og der anvendes friske råvarer fra leverandører som vi har respekt og et tæt forhold til.

"Jeg er, som vi siger i familien, ”miljøskadet”, da jeg er født ind i branchen.

Begge mine forældre har drevet hotel og restauration siden hun var lille pige.

Jeg har en bachelor fra Odense Universitet i Erhvervsøkonomi, og har efter mange års erfaringer i hotelbranchen opnået Mesterstatus som tjener.

Vi bor i Skibelund Krat sammen med vores 2 børn; Sarah og Frederik"

I dag er medarbejderstaben på omkring 40 medarbejder.

I køkkenet er der 3 kokke og 2 kokkeelever. På tjenersiden er der 2 fultidstjener og 2 elever, og dertil ca. 25 reservetjener/servicemedarbejder afhængig af sæson. Der er 5 medarbejder i opvasken og 3 i rengøringen. 

"Hotellet er for os en livsstil som vi elsker. Dagene er aldrig ens, hvilket vi nyder, og det er en stor tilfredsstillelse og glæde for os at gøre alle vores gæster tilfredse. Derfor vil vi gøre vores yderste sammen med vores dygtige personale for, at vores gæster vil føle sig velkommen på Hotel Skibelund Krat."

Mange hilsner, og på gensyn

Maria & Michael

Brochure om Skibelund Krats historie og stenene udleveres gerne i hotellets reception.

Du kan i AppStore og GooglePlay gratis hente VisitVejen App’en til din smartphone. Her kan du finde inspiration til aktiviteter, sjove oplevelser og spændende events og praktiske informationer.
En række digitale guides til byvandringer, kunstruter og cykelture i hele området ligger kun i app’en.

Kontakt

Unternehmensinformationen

​Hotel Skibelund Krat 

Skibelund Krat 4
​6600 Vejen

Kontakten Sie uns

Telefon: +45 75 36 07 21

E-mail: hotel@skibelundkrat.dk
CVR DK: 33635567
skibelundkrat.dk

Öffnungszeiten

Küche:

Montag-Sonntag 11:30-21:00

Rezeption
Montag-Freitag 6:30-21:00
Samstag-Sonntag 7: 00-21:00