Nytårsmenu​ 2019

​Velkomst tapas

Saltet mandel, Augustus skinke m/ oliven & sprøde stænger m/ rygeost-dip

Forret

Bagt torsk i skilt fiskesuppe toppet m/ jomfruhummerhaler & urter

Hovedret

Oksemørbrad m/ urtegranulat, pommes røsti, let røget selleripuré, syltet perleløg &

svampe-glace

Dessert

Brombærmousse m/ guld & chokolade

Kun kr. 335,-

Bestilles senest den 20-12-2019 kl. 12.

Afhentes på hotellet d. 31-12-2019 fra kl. 11-13

Udførlig vejledning medfølger.

​Menuen er forberedt så det blot er den sidste tilberedning der mangler.

Bestil allerede i dag for at være sikker på at få maden fra Hotel Skibelund Krat.

Begrænset antal

Forespørgsel​

* Skal udfyldes​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

Find os

​Hotel Skibelund Krat 

Skibelund Krat 4
​6600 Vejen

Kontakt os

Tlf.: 75 36 07 21

E-mail: hotel@skibelundkrat.dk
CVR: 33635567
skibelundkrat.dk

Åbningstider

Køkken:
Kl. 11:30-21:00. Alle dage

Reception:
Kl. 6:30-21:00. Mandag-fredag
Kl. 7:00-21:00. Lørdag og søndag

Jule åbningstider:

​D. 21/12 - 25/12-19 Lukket

D. 31/12-19 - 5/01-20 Lukket

Hotel Skibelund Krat
Skibelund Krat 4
6600 Vejen
Tlf.: 75 36 07 21

CVR: 33635567
hotel@skibelundkrat.dk