Nytårsmenu​ 2020

NYTÅRSMENU 2020 UD AF HUSET

MENU

Velkomst tapas:
3 slags pålæg, pesto, mojosauce, oliven og ost, grissini, brød og smør

Forret:
Bagt Vesterhavstorsk, syltet rødbede, sennepsmayo, tørret rødbede og karse, brød og smør

Hovedret:
Oksemørbrad, urtekartoffel, gulerodspuré, 

bagte gulerødder med estragon og glace med estragon

Dessert:
Brændt citronmousse, citroncreme, lakridsmarengs, crumble fennikel og kørvel

Pr. kuvert KUN kr. 345,-


TILKØB NATMAD


3 oste med kvædekompot, syltede nødder, og knækbrød 


Pr. kuvert kr.85,-


eller


Jordskoksuppe med hønsekød og puffet spæk, brød og smør 


Pr. kuvert kr.69,-


TILKØB AF VINPAKKE 

Vi har nøje udvalgt nogle fornuftige vine til vores nytårsmenu. Vil du have den fulde oplevelse af vores menu anbefaler vi at du vælger LUKSUS VINPAKKEN. Se nærmere længere nede. 


Menu og vine bestilles senest den 20-12-2020 kl. 12.
Afhentes på hotellet d. 31-12-2020 fra kl. 10-12:30. Ved bestilling oplyses afhentningstidspunkt.


Udførlig vejledning medfølger.
Menuen er forberedt så det blot er den sidste tilberedning der mangler.
Betaling senest d. 20. december 2020. Bestillingen kan herefter ikke afbestilles eller nedjusteres.
Der sælges et begrænset antal kuverter.



STANDARD VINPAKKE


TIL VELKOMSTTAPAS
Saint Louis Sparkling Demi Sec NV, Frankrig
Delikat Demi-Sec med frugtrige aromaer af fersken og tropisk frugt, et væld af fine bobler og en blød smag, der harmonisk balancerer mellem sin friske stil og flotte afrundede karakter.


TIL FORRET
Hillgrove Creek, Chardonnay 2019, Australien
Fyldig, aromatisk Chardonnay med masser af indsmigrende, friske frugtnoter, der især præges af grønne æbler og citrus


TIL HOVEDRET
Pléyades, Syrah, Campo de Borja 2018, Spanien
Frugtrig, struktureret og rund Shiraz med silkebløde tanniner, der afsluttes af en lang flot eftersmag med intense bær-noter


TIL DESSERT
Cala del Mar - Moscato Blanc, Valencia, Spanien
Frisk, imødekommende og let perlende. Vinen er lavet på Moscato-druer så den har en meget behagelig sødme men fremstår stadig dejlig frisk.

STANDARD VINPAKKE
​En flaske af hver af ovenstående vin

KUN KR. 389,-

Der kan tilkøbes ekstra separate flasker til vinpakken



LUKSUS VINPAKKE


TIL VELKOMST TAPAS
Codorníu, Cava Semi Seco, Catalonien, Spanien
Semi Seco Cava med mange små fine bobler og en behagelig og frisk smag med let sødme. Utrolig velafbalanceret og forfriskende.


TIL FORRET
Weingut Nik Weis, Urban Riesling, Mosel 2019
Indsmigrende nydelse i skøn harmoni mellem frugtsyre og sødme. Vinen byder på komplekse, florale noter med en fin underliggende mineralitet. 



TIL HOVEDRET
Château Vieux Moulin, Terre d'Eole, Vin de France Rouge 2019
Smuk medium fyldig vin med friske, koncentrerede aromaer af røde og sorte bær med underliggende provencalske krydderurter og velafbalancerede tanniner.


TIL DESSERT
Menade, Sauvignon Blanc - Dulce, Rueda 2019
Delikat sødmefuld med aromatisk bouquet af eksotiske frugter og en næsten glycerinagtig fedme, alt sammen understøttet af en fin, forfriskende syre og mineralitet.

LUKSUS VINPAKKE
En flaske af hver af ovenstående vin
KUN KR. 575,-

Der kan tilkøbes ekstra separate flasker til vinpakken


TILKØB TIL KL. 24:00

Bestheim Crémant d'Alsace Brut - Fourmidable, Alsace, Frankrig
Sprød, frisk og livlig økologisk Crémant d'Alsace med fin mousse.Sprød, frisk og livlig økologisk Crémant d'Alsace med fin mousse
KR. 175,-


Saint Maurice, Brut, Champagne
Den fremstår frugtig og fyldig med en fin syrebalance, samt liflige bobler der smyger sig smukt i glasset.
KR. 299,-

​​

Forespørgsel​

* Skal udfyldes​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

Find os

​Hotel Skibelund Krat 

Skibelund Krat 4
​6600 Vejen

Kontakt os

Tlf.: 75 36 07 21

E-mail: hotel@skibelundkrat.dk
CVR: 33635567
skibelundkrat.dk

Åbningstider

Køkken:
Kl. 11:30-21:00. Alle dage

Reception:
Kl. 6:30-21:00. Mandag-fredag
Kl. 7:00-21:00. Lørdag og søndag