Nytårsmenu​ 2021 - Ud af huset - UDSOLGT

MENU

Appetizer:
Hr. Nielsen skinke med vagtelæg, trøffelmayo og brændt porre

Forret:
Hvid bisque med bagt torsk, rejer, grønolie og urt, brød og smør

Hovedret:
Mørbrad af dansk Gastro kalv med svampe, sat porre, jordskokpuré, pommes Anne og rødvinsglace

Dessert:
Mørk og hvid chokolade, syltet havtorn og frysetørret hindbær

Pr. kuvert kr. 375,-

Bestilles senest den 17-12-2021 kl. 12. Der sælges et begrænset antal kuverter.
Afhentes på hotellet d. 31-12-2021 fra kl. 10-12:30. Ved bestilling oplyses afhentningstidspunkt.
Udførlig vejledning medfølger.
Menuen er forberedt så det blot er den sidste tilberedning der mangler.

TILKØB AF VINPAKKE

Til appetizer:
Cava Brut Rose øko, Vega Medien, Valencia, Spanien

Til forret:
Sauvignon Blanc, Øko, Misty Cove, New Zealand

Til hovedret:
Lenotti Massimo, Veneto, Italien

Til dessert:
Late harvested orange muscat, Brown Brothers, Australien

En flaske af hver af ovenstående vin
Kr. 596,-

Der kan tilkøbes ekstra separate flasker til vinpakken.
Bestilles senest d. 17. december 2021.

​​

Forespørgsel​

* Skal udfyldes​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

Find os

​Hotel Skibelund Krat 

Skibelund Krat 4
​6600 Vejen

Kontakt os

Tlf.: 75 36 07 21

E-mail: hotel@skibelundkrat.dk
CVR: 33635567
skibelundkrat.dk

Åbningstider

Køkken:
Kl. 11:30-16:00 og 17:30-21:00. Alle dage

Reception:
Kl. 7:00-21:00. Alle dage

For check ind.

kl. 7:00-16:00. Alle dage
​For booking af selskaber m.m.