Mad ud af huset

GÆLDENDE FRA 18. maj 2020​

Sammensæt selv din menu ud af huset.

Minimum 10 kuverter - bestilles senest en uge før

Retterne skal man selv anrette. Vejledning medfølger. Det varme leveres i varmekasse.

​RETTER

FORRET:

1. Butterdejsskal med høns i asparges

2. Tunmousse med salater, slikasparges, citron dertil brød og smør

3. Flødelegeret aspargessuppe med kødboller dertil brød og smør (leveres varm)

4. Fanø laks med grøn mayo, rejer, salater dertil brød og smør +kr. 10,-

5. Røget dyreinderlår med pesto, syltede rødløg, salater og capersbær dertil brød og smør +kr. 10,-

HOVEDRET:

6. Svinekam royal med pebersauce, grilltomat, bønner med bacon samt ristede champignon

7. Kalkunbryst med kartofler vendt med smør og persille dertil peberrodssauce og 3 slags dampede grøntsager

8. Braiseret kalvetyksteg med ristede champignon, 2 slags dampede grøntsager, pommes rissolles og skysauce

9. Dansk kalvefilet med svampe/bacon sauté, årstidernes grøntsager, pommes rissolles og sherrysauce

10. Oksemørbrad med bagt kartoffelmos tilsat rosmarin dertil kraftig rødvinssauce med saltbagte rødløg, svampesauté samt årstidens grøntsager. + kr.20,-

DESSERT:

11. Køkkenchefens chokolademousse med flødeskum og chokoladedrys og frugt

12. Vaniljemarineret frugtsalat med chokoladedrys dertil vanilje Panna Cotta

13. Æblekompot, nøddeknas, marengs og vanilje Panna Cotta

14. Gateau Marcel med karamel og jordbær + kr. 5,-

15. Tre slags oste med tilbehør og kiks + kr. 10,-


VÆLG SELV:
2 Retter kr. 185,-
3 Retter kr. 215,-

UD AF HUSET BUFFET

KUN kr. 225,-

Minimum 20 kuverter - bestilles senest en uge før

Augustus skinke m/ mozzarella, oliven, salat

Fanø laks m/ salat, agurk, rejer & urtedressing

Butterdejsskal m/ høns i asparges

Brød & smør

Rosa stegt dansk kalvefilet

Estragonkrydret kalkunbryst

Pebersauce

Ovnbagt krydrer kartofler

Pastaskuer vendt m/ pesto toppet m/ cherrytomat

Salatfad m/ diverse lækre salater

Hjemmelavet dressing

​2 gode oste m/ olivenmix & vindruer

​Kiks

​Jordbærmousse m/ mørk chokoladeganache & drys

GÆLDENDE FRA D. 6. JAN. TIL D. 1.JULI 2020

Ovenstående menuer bestilles senest 3 uger før arrangementet.​

GRILLPAKKE 2020

Bestil en lækker grillpakke ud af huset

Minimum 2 kuverter - bestilles senest dagen før inden kl. 12

Pakken består af:

Torpedoreje med chillimayo (lille snack mens du griller)

Steak af dansk kalv

Grillpølse

Hjemmelavet koldkartoffelsalat

Sprøde grønne salater

Tomatrelish

Hjemmebagt brød og smør

Pris pr kuvert kr. 150,-

Tilkøb:

Dessert:

Vanilje Panna Cotta m/bær og knas

+ kr. 30,-

Vintilbud - kun ud af huset:

Tebaldo Italien. Vælg mellem hvid-, rød- eller rosévin

+ kr. 79,-

​ 

​Tapas ud af huset KUN 175,-

Minimum 6 kuverter - bestilles senest en uge før

Fanø laks m/ capersbær & agurk

Luksusrejer m/ æg, tomat & mayonnaise

Roastbeefsalat m/ parmesan, balsamicoreduktion & basilikum

Grillet hjertesalat m/ hvidløg, pommes røsti & persille

Kyllingespyd m/ cherrytomat, aioli & bacondrys

Saltede mandler, oliven & hjemmelavet pesto

Mini Gateau Marcel m/ dehydrerede bær

Ost m/ syltetede abrikos & valnødder

2 slags brød, rugbrødschips & smør

GÆLDENDE FRA D.18. maj 2020

Udbringning:

(bestilles senest en uge før):

Indtil 10 km 250,-
Fra 10-20 km 300,-
Fra 20-30 km 400,-
Over 30 km aftales nærmere
Over 40 kuverter gratis udbringning.

Al service og varmekasse leveres tilbage til Hotellet, i rengjort stand,
​senest efterfølgende dag kl. 10:00.

Kontakt os på 75360721

eller udfyld formularen nedenfor med

Jeres forespørgsel

*Skal udfyldes​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

Find os

​Hotel Skibelund Krat 

Skibelund Krat 4
​6600 Vejen

Kontakt os

Tlf.: 75 36 07 21

E-mail: hotel@skibelundkrat.dk
CVR: 33635567
skibelundkrat.dk

Åbningstider

Køkken:
Kl. 11:30-21:00. Alle dage

Reception:
Kl. 6:30-21:00. Mandag-fredag
Kl. 7:00-21:00. Lørdag og søndag