Mad ud af huset

GÆLDENDE FRA 11. maj - 30. december 2020​

Sammensæt selv din menu ud af huset.

Minimum 10 kuverter - bestilles senest en uge før

Retterne skal man selv anrette. Vejledning medfølger. Det varme leveres i varmekasse.

​RETTER

FORRET:

1. Butterdejsskal m/ høns i asparges

2. Tunmousse m/ salater, slikasparges & citron dertil brød & smør

3. Flødelegeret aspargessuppe m/ kødboller dertil brød & smør (leveres varm)

4. Fanø laks m/ grøn mayo, rejer & salater dertil brød & smør +kr. 10,-

5. Røget dyreinderlår m/ pesto, syltede rødløg, salater & capersbær dertil brød & smør +kr. 10,-

HOVEDRET:

6. Svinekam royal m/ ristede champignon,  grilltomat, bønner m/ bacon, pommes rissolles & pebersauce.

7. Kalkunbryst m/ 3 slags dampede grøntsager, kartofler vendt m/ smør & persille & peberrodssauce.

8. Braiseret kalvetyksteg m/ ristede champignon, 2 slags dampede grøntsager, pommes rissolles & skysauce.

9. Dansk kalvefilet m/ svampe/bacon sauté, årstidernes grøntsager, pommes rissolles & sherrysauce.

10. Oksemørbrad m/ svampesauté, årstidens grøntsager, bagt kartoffelmos tilsat rosmarin & kraftig rødvinssauce m/ saltbagte rødløg. + kr.20,-

DESSERT:

11. Køkkenchefens chokolademousse m/ flødeskum, chokoladedrys & frugt

12. Vaniljemarineret frugtsalat m/ chokoladedrys dertil vanilje Panna Cotta

13. Æblekompot m/ nøddeknas, marengs & vanilje Panna Cotta

14. Gateau Marcel m/ karamel & jordbær + kr. 5,-

15. Tre slags oste m/ tilbehør & kiks + kr. 10,-


VÆLG SELV:
2 Retter kr. 185,-
3 Retter kr. 215,-

UD AF HUSET BUFFET

KUN kr. 225,-

Minimum 20 kuverter - bestilles senest en uge før

Augustus skinke m/ mozzarella, oliven & salat

Fanø laks m/ salat, agurk, rejer & urtedressing

Butterdejsskal m/ høns i asparges

Brød & smør

Rosa stegt dansk kalvefilet

Estragonkrydret kalkunbryst

Pebersauce

Ovnbagt krydrer kartofler

Pastaskuer vendt m/ pesto toppet m/ cherrytomat

Salatfad m/ diverse lækre salater

Hjemmelavet dressing

​2 gode oste m/ olivenmix & vindruer

​Kiks

​Jordbærmousse m/ mørk chokoladeganache & drys

GÆLDENDE FRA D. 11 MAJ. TIL D. 30 DECEMBER 2020

Ovenstående menuer bestilles senest 3 uger før arrangementet.​

​​ 

​​Tapas ud af huset KUN 175,-

Minimum 6 kuverter - bestilles senest en uge før

Fanø laks m/ capersbær & agurk

Luksusrejer m/ æg, tomat & mayonnaise

Roastbeefsalat m/ parmesan, balsamicoreduktion & basilikum

Grillet hjertesalat m/ hvidløg, pommes røsti & persille

Kyllingespyd m/ cherrytomat, aioli & bacondrys

Saltede mandler, oliven & hjemmelavet pesto

Mini Gateau Marcel m/ dehydrerede bær

Ost m/ syltetede abrikos & valnødder

2 slags brød, rugbrødschips & smør

GÆLDENDE FRA D.18. maj 2020

​Udbringning:

(bestilles senest en uge før):

Indtil 10 km 250,-
Fra 10-20 km 300,-
Fra 20-30 km 400,-
Over 30 km aftales nærmere
Over 40 kuverter gratis udbringning.

Al service og varmekasse leveres tilbage til Hotellet, i rengjort stand,
​senest efterfølgende dag kl. 10:00.

GRILLPAKKE 2020

Bestil en lækker grillpakke ud af huset

Minimum 2 kuverter - bestilles senest dagen før inden kl. 12

Pakken består af:

Torpedoreje m/ chillimayo (lille snack mens du griller)

Steak af dansk kalv

Grillpølse

Hjemmelavet koldkartoffelsalat

Sprøde grønne salater

Tomatrelish

Hjemmebagt brød & smør

Pris pr kuvert kr. 150,-

Tilkøb:

Dessert:

Vanilje Panna Cotta m/bær & knas

+ kr. 30,-

Vintilbud - kun ud af huset:

Tebaldo Italien. Vælg mellem hvid-, rød- eller rosévin

+ kr. 79,-

Kontakt os på 75360721

eller udfyld formularen nedenfor med

Jeres forespørgsel

*Skal udfyldes​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

Find os

​Hotel Skibelund Krat 

Skibelund Krat 4
​6600 Vejen

Kontakt os

Tlf.: 75 36 07 21

E-mail: hotel@skibelundkrat.dk
CVR: 33635567
skibelundkrat.dk

Åbningstider

Køkken:
Kl. 11:30-21:00. Alle dage

Reception:
Kl. 6:30-21:00. Mandag-fredag
Kl. 7:00-21:00. Lørdag og søndag