Mad ud af huset

Gældende fra d. 21-4-2021. Ret til ændringer forbeholdes.

Sammensæt selv din menu ud af huset.

Minimum 10 kuverter - bestilles senest en uge før

Retterne skal man selv anrette. Vejledning medfølger. Det varme leveres i varmekasse.

​RETTER

FORRET:

1. Butterdejsskal m/ høns i asparges

2. Tunmousse m/ salater, slikasparges & citron dertil brød & smør

3. Flødelegeret aspargessuppe m/ kødboller dertil brød & smør (leveres varm)

4. Fanø laks m/ grøn mayo, rejer & salater dertil brød & smør +kr. 10,-

5. Røget dyreinderlår m/ pesto, syltede rødløg, salater & capersbær dertil brød & smør +kr. 10,-

HOVEDRET:

6. Svinekam royal m/ ristede champignon,  grilltomat, bønner m/ bacon, pommes rissolles & pebersauce.

7. Kalkunbryst m/ 3 slags dampede grøntsager, kartofler vendt m/ smør & persille & peberrodssauce.

8. Braiseret kalvetyksteg m/ ristede champignon, 2 slags dampede grøntsager, pommes rissolles & skysauce.

9. Dansk kalvefilet m/ svampe/bacon sauté, årstidernes grøntsager, pommes rissolles & sherrysauce.

10. Oksemørbrad m/ svampesauté, årstidens grøntsager, bagt kartoffelmos tilsat rosmarin & kraftig rødvinssauce m/ saltbagte rødløg. + kr.20,-

DESSERT:

11. Køkkenchefens chokolademousse m/ flødeskum, chokoladedrys & frugt

12. Vaniljemarineret frugtsalat m/ chokoladedrys dertil vanilje Panna Cotta

13. Æblekompot m/ nøddeknas, marengs & vanilje Panna Cotta

14. Gateau Marcel m/ crumble og bær + kr. 5,-

15. Tre slags oste m/ tilbehør & kiks + kr. 10,-


VÆLG SELV:
2 Retter pr. kuvert kr. 185,-
3 Retter pr. kuvert kr. 215,-

UD AF HUSET BUFFET

Minimum 20 kuverter - bestilles senest en uge før

Augustus skinke m/ mozzarella, oliven & salat

Fanø laks m/ salat, agurk, rejer & urtedressing

Butterdejsskal m/ høns i asparges

Brød & smør

Rosa stegt dansk kalvefilet

Estragonkrydret kalkunbryst

Pebersauce

Ovnbagt krydrer kartofler

Pastaskuer vendt m/ pesto toppet m/ cherrytomat

Salatfad m/ diverse lækre salater

Hjemmelavet dressing

​2 gode oste m/ olivenmix & vindruer

​Kiks

​Jordbærmousse m/ mørk chokoladeganache & drys

Pris pr. kuvert KUN kr. 225,-

STUDENTERBUFFET 2021 - UD AF HUSET

Minimum 15 kuverter - bestilles senest en uge før

Rejer med grillet citroncreme, asparges, og rugbrødscrumble

Stegt blomkål med røget mørbrad, oliven og saltede mandler

Helstegt dansk kalv

Kyllinge hot wings

Små stegte kartofler med ramsløgssalt og krydre dyp

Køkkenchefens jordbærsalat

Pastasalat med pesto toppet med cherrytomat

Hjemmebagt brød og smør

Pris pr. kuvert KUN kr. 185,-

Tilkøb:

Panna Cotta med rabarber-gelé + kr. 40,-

​​

​​ 

​​Tapas ud af huset

Minimum 6 kuverter - bestilles senest en uge før

Er portionsanrettet

Fanø laks m/ capersbær & agurk

Luksusrejer m/ æg, tomat & mayonnaise

Roastbeefsalat m/ parmesan, balsamicoreduktion & basilikum

Grillet hjertesalat m/ hvidløg, pommes røsti & persille

Kyllingespyd m/ cherrytomat, aioli & bacondrys

Saltede mandler, oliven & hjemmelavet pesto

Mini Gateau Marcel m/ dehydrerede bær

Ost m/ syltetede abrikos & valnødder

2 slags brød, rugbrødschips & smør

Pris pr kuvert kr. 175,-

​Udbringning:

(bestilles senest en uge før):

Indtil 10 km 250,-
Fra 10-20 km 300,-
Fra 20-30 km 400,-
Over 30 km aftales nærmere
Over 40 kuverter gratis udbringning.

Al service og varmekasse leveres tilbage til Hotellet, i rengjort stand,
​senest efterfølgende dag kl. 10:00.

Kontakt os på 75360721

eller udfyld formularen nedenfor med

Jeres forespørgsel

*Skal udfyldes​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

Find os

​Hotel Skibelund Krat 

Skibelund Krat 4
​6600 Vejen

Kontakt os

Tlf.: 75 36 07 21

E-mail: hotel@skibelundkrat.dk
CVR: 33635567
skibelundkrat.dk

Åbningstider

Køkken:
Kl. 11:30-16:00 og 17:30-21:00. Alle dage

Reception:
Kl. 7:00-21:00. Alle dage

For check ind.

kl. 7:00-16:00. Alle dage
​For booking af selskaber m.m.