Selskaber ud af huset

Nedenstående menuer bestilles gerne 3 uger før arrangementet.

VÆLG SELV DIN EGEN MENU:

2 RETTER fra KUN kr. 120,-
3 RETTER fra KUN kr. 155,-
For kr. 120,- får du retterne F+N, og for kr. 155,- får du retterne D+F+N

Der kan ikke udskiftes til andre retter fra f.eks. vores traditionelle selskabskort.
Vælg minimum 2 retter og til minimum 10 kuverter. 

GÆLDENDE FRA D. 7. januar-1. juni 2019

Retter ud af huset

Forret:

A:Tunmousse m/ salater, slikasparges, citron, tomat & dild dertil brød & smør kr. 45,-

B: Dampet rødspætte kold anrettet m/ rejer, urtedressing, slikasparges & salater dertil 

brød & smør kr. 50,-

C: Hvidløgsmarineret grøn rejesalat m/ agurk, blegselleri & urtedressing dertil brød & smør kr. 40,-

D: Butterdejsskal m/ høns i asparges, tomatstrimle & persille kr. 35,-

E: Flødelageret aspargessuppe m/kødboller dertil brød & smør kr. 50,-

Hovedret:

F: Krydret svinekam m/ spæde salater med feta, ærter & sprøde croutons dertil balsamicodressing 

& fløde kartofler kr. 100,-

G: Braiseret kalvesteg m/ 3 slags grøntsager, skysauce, kartofler & surt kr. 120,-

H: Helstegt kalvefilet m/ portvinssauce, ristet kartofler & 3 slags grøntsager kr. 140,-

I: Rosastegt oksemørbrad m/ bagt kartoffelmos m/ rosmarin, rødvinssauce, champignon 

& 2 slags grøntsager kr. 160,-

Dessert:

J: Køkkenchefens chokolademousse m/ hvid top pyntet m/ frugt kr. 30,-

K: Frisk frugtsalat m/ råcreme kr. 35,-

L: 2 slags oste m/ hjemmesyltet tilbehør kr. 40,-

M: Gateau Marcel, jordbærmousse & karamel kr. 50,-

N: Hotellets ostelagkage kr. 200,- pr kage (10 pers pr. kage, laves kun som hele kager)

UD AF HUSET BUFFET til KUN kr. 225,-

Kold røget laks m/ rejer, grøn mayonnaise, radiser, agurk & karse

Brød & smør

Butterdejsskal m/ høns i asparges, tomatstrimler & persille
​(butterdejsskallerne skal I selv lune inden serveringen)

Helstegt kalvefilet

Kryddermarineret svinekam

Helstegt estragonkrydret kalkunbryst

Pebersauce

Kartofler vendt m/ smør & krydderurter

Flødekartofler

Grøn pastasalat

Salatfad m/ 7 variationer

2 slags dressinger

Ostelagkage m/ knasede bund & frugt på top

Jordbærmousse m/ mørk chokoladeganache & hvid drys

Minimum 20 kuverter. 

GÆLDENDE FRA D. 7.januar-1. juni 2019

Tapas ud af huset

Min. 6 kuverter

Bestilles min. 1 uge før

Fanø laks m/ capers bær & agurk

Luksus rejer m/ æg, tomat & mayonnaise

Roastbeefsalat m/ parmesan, balsamicoreduktion & basilikum

Grillet hjertesalt m/ hvidløg, pommes røsti & persille

Kyllingespyd m/ cherrytomat, aioli & bacon drys

Saltede mandler, oliven & pesto

Mini Gateau Marcel m/ dehydret bær

Ost m/ syltet abrikos & syltet valnød

2 salgs brød, rugbrødschips & smør

KUN 175,-

Udbringning:

(bestilles senest en uge før):

Indtil 10 km 100,-
Fra 10-20 km 200,-
Fra 20-30 km 300,-
Over 30 km aftales nærmere
Over 40 kuverter gratis udbringning.

Al service og varmekasse leveres tilbage til Hotellet, i rengjort stand, senest efterfølgende dag kl. 10:00.

Kontakt 

Firmainformation

​Hotel Skibelund Krat 

Skibelund Krat 4
​6600 Vejen

Kontakt os

Tlf.: 75 36 07 21

E-mail: hotel@skibelundkrat.dk
CVR: 33635567
skibelundkrat.dk

Åbningstider

Køkken:
Kl. 11:30-21:00. Alle dage

Reception:
Kl. 6:30-21:00. Mandag-fredag
Kl. 7:00-21:00. Lørdag og søndag​

Hotel Skibelund Krat
Skibelund Krat 4
6600 Vejen
Tlf.: 75 36 07 21

CVR: 33635567
hotel@skibelundkrat.dk