Selskaber ud af huset

Nedenstående menuer bestilles gerne 3 uger før arrangementet.

VÆLG SELV:

2 RETTER fra KUN kr. 120,-
3 RETTER fra KUN kr. 155,-
For kr. 120,- får du retterne f+n, for kr. 155,- får du retterne d+f+n

Der kan ikke udskiftes til andre retter fra f.eks. vores traditionelle selskabskort.
Vælg minimum 2 retter og til minimum 10 kuverter. 

GÆLDENDE FRA D. 8. JANUAR TIL D. 30. december 2018

Retter

Forret:

a:Tunmousse med salater, slikasparges, citron, tomat, dild, brød og smør kr. 45,-

b: Dampet rødspætte kold anrettet med rejer, urtedressing, slikasparges, salater, brød og smør kr. 50,-

c: Hvidløgsmarineret grøn rejesalat med agurk, blegselleri dertil urtedressing, brød og smør kr. 40,-

d: Butterdejsskal med høns i asparges, tomatstrimle og persille kr. 35,-

e: Flødelageret aspargessuppe m/kødboller, brød og smør kr. 50,-

Hovedret:

f: Krydret svinekam med spæde salater med feta, ærter, sprøde croutons, dertil balsamicodressing og fløde kartofler kr.100,-

g: Braiseret kalvesteg, 3 slags grøntsager, skysauce, kartofler og surt kr. 120,-

h: Helstegt kalvefilet med portvinssauce, ristede kartofler, 3 slags grøntsager kr. 140,-

i: Rosastegt oksemørbrad med bagt kartoffelmos med rosmarin, rødvinssauce, champignon, 2 slags grøntsager kr.160,-

Dessert:

j: Køkkenchefens chokolademousse med hvidtop pyntet med frugt kr. 30,-

k: Frisk frugtsalat med råcreme kr.35,-

l: 2 oste med hjemmesyltet tilbehør kr. 40,-

m: Gateau Marcel, jordbærmousse, karamel kr. 50,-

n: Hotellets ostelagkage kr. 200,- pr kage (10 pers pr. kage, laves kun som hele kager)

UD AF HUSET BUFFET til KUN kr. 225,-

Kold røget laks med rejer, grøn mayonnaise, radiser, agurk, karse

Brød og smør

Butterdejsskal med høns i asparges, tomatstrimler og persille
​(butterdejsskallerne skal I selv lune inden serveringen)

Helstegt kalvefilet

Kryddermarineret svinekam

Helstegt estragonkrydret kalkunbryst

Pebersauce

Kartofler vendt med smør og krydderurter

Flødekartofler

Grøn pastasalat

Salatfad med 7 variationer

2 slags dressinger

Ostelagkage med knasede bund og frugt på top

Jordbærmousse med mørk chokoladeganache, hvid drys

Minimum 20 kuverter. 

GÆLDENDE FRA D. 8. JANUAR TIL D. 30. DECEMBER 2018

Udbringning:

(bestilles senest en uge før):

Indtil 10 km 100,-
Fra 10-20 km 200,-
Fra 20-30 km 300,-
Over 30 km aftales nærmere
Over 40 kuverter gratis udbringning.

Al service og varmekasse leveres tilbage til Hotellet, i rengjort stand, senest efterfølgende dag kl. 10:00.​

Kontakt

Firmainformation

​Hotel Skibelund Krat 

Skibelund Krat 4
​6600 Vejen

Kontakt os

Tlf.: 75 36 07 21

E-mail: hotel@skibelundkrat.dk
CVR: 33635567
skibelundkrat.dk

Åbningstider

Køkken:
Kl. 11:30-21:00. Alle dage

Reception:
Kl. 6:30-21:00. Mandag-fredag
Kl. 7:00-21:00. Lørdag og søndag

Hotel Skibelund Krat
Skibelund Krat 4
6600 Vejen
Tlf.: 75 36 07 21

CVR: 33635567
hotel@skibelundkrat.dk