Menuer

Supper

(min. 10 kuverter)

(kan servers både som forret & natmad)

1. Klarsuppe med boller & brød    kr. 69,-
2. Flødelegeret aspargessuppe med kødboller & brød  kr. 65,-
3. Karrysuppe med ris, hønsekød & brød    kr. 65,-
4. Løgsuppe m/ostebrød     kr. 69,-
5. Kartoffel/porresuppe med sprøde bacon tern serveret med brød kr. 69,-

 

 

Natmad

(min. 10 kuverter)

70. Supper, se under supper
71. 2  håndmadder m/pålæg  kr.   40,-
72. 3 snitter rugbrød/franskbrød  kr.   60,-
73.  Ostebord (4 slags) med diverse tilbehør, kiks og smør kr. 85,-
74. Hotdogs eller Pølser m/brød og tilbehør  kr.   65,-
75. Croissanter med reje- og hønsesalat kr.   85,-
76. Grøntsags tærter m/salat og brød og smør kr.   55,-
77. Pålægsbord bestående af rullepølse, spegepølse, frikadeller,  lun leverpostej m/tilbehør samt brød og smør   kr.   75,-
78. Æggekage med bacon, rugbrød, sennep og rødbeder samt tomat og purløg kr.   68,-
79. Hotwings med salat og brød kr. 52,-

Forretter

( min. 10 kuverter)

11. Klassisk tunmousse støbt med ananas og piment, serveret med salater kr. 59,-

12. Røget svinemørbrad med grøn urtecreme og salater kr. 69,-

13. Dampet rødtungefilet under buket af grøntsager i julienne omgivet af safransauce kr. 85,-

14. Kold røget laks serveret med salater, urtedressing, capers, citron kr. 75,-

15. Varm røget laks serveret med flødestuvet spinat a part kr. 75,-

16. Hvidvinsdampet rødspættefilet kold anrettet med rejer, asparges, ½ fyldt æg, salater, og urtedressing kr. 72,-

17. Hotellets rejecocktail serveret med dressing kr. 82,-

18. Dampet rødspættefilet kold anrettet med røget laks, garneret med rejer, dertil urtedressing og salater kr. 75,-

19. To stk. sprøde tarteletter med høns i asparges, hakket persille og tomatstrimler kr. 59,-

20. Tynd skåret serranoskinke med melon, salater og honningdressing kr. 75,-

21. Røget dyreinderlår fra Rævhede Naturprodukter serveret med pesto, salater og lardo kr. 75,-

22. Butterdejsskal med høns i asparges, hakket persille og tomatstrimler kr. 44,-

23. Skibelunds tapastallerken: Serranoskinkeroulade med mascaponecreme, røget dyreinderlår med pesto, dampet laks kold anrettet med rejer og urtedressing kr. 95,-

Alle forretter serveres med hjemmebagt brød og smør med undtagelse af nr. 19 og 22

Hovedretter

( min. 10 kuverter)

HOVEDRETTER (Fadserveres 2 gange)

30. Helstegt svinefilet krydret med rosmarin og enebær dertil waldorfsalat, tyttebærkompot, agurkesalat, hvide kartofler, bønner og brunede kartofler samt skysauce kr. 105,

31. Gammeldags svinekam med sprød svær, rødkål, svesker, halvt æble med ribsgelé, hvide kartofler, brunede kartofler samt skysauce og asier kr. 135,-

32. Helstegt kalkunbryst med fyld af soufflefars tilsmagt med urter, dertil bønnesauté med bacon og rødløg samt ristede kartofler og hønseflødesauce kr. 139,-

33. Kalvesteg stegt som vildt med hvide kartofler, brunede kartofler, bønner, ristede champignon, waldorfsalat, tyttebærkompot, agurkesalat samt skysauce kr. 149,-

med franske kartofler +   kr.10,-

34. Gammeldags oksesteg med bønner, fyldte tomater med flødepeberrod, glaserede perleløg, asier, tyttebærkompot, hvide kartofler samt skysauce kr. 149,-

35. Helstegt kalvefilet med 2 slags dampede grøntsager, ristede champignon, pommes Røsti og portvinssauce kr. 179,-

36. Helstegt oksefilet af kødkvæg med 2 slags dampede grøntsager, svampesauce tilsmagt med cognac, sauté af bønner og rødløg samt ristede kartofler med bacon   kr.189,-  

37. Helstegt oksemørbrad med årstidernes ristede grøntsager, rødvinssauce samt  pommes rissolles kr. 209,-

HOVEDRETTER (Anrettes på tallerken og serveres én gang)

38. Kalvemørbrad med Pommes Rösti toppet med duchesses, årstidernes grøntsager  samt pebersauce kr. 229,-

39. Svinekæber med bagte løg og bacon i skysauce, bagt kartoffelmos, samt årstidernes grøntsager kr. 195,-

40. Oksemørbrad med okseglace, Pommes Anne, ristede svampe, årstidernes grøntsager kr. 219,-

 

Desserter

(min. 10 kuverter)

50. Vanilje flødeis med jordbærsauce og sprød flage kr. 65,-

51 Gateau Marcel med hindbærsorbet og hindbærguf kr. 65,-

52.Hjemmelavet islagkage bestående af vanilje-, appelsin- og chokolade serveres med chokoladesauce kr. 65,-

53. Hotellets chokolademousse med hvid top og drys kr. 45,-

54. Rubinsteinkage: Romfromage på mandelbund beklædt med hindbærkompot, dertil vandbakkelse dyppet i chokolade kr. 69,-

55. Frugter marineret i vaniljelage serveret med råcreme kr. 69,-

56 Æblekompot m/karamel, nøddeknas, marengs samt hjemmelavet vanilje parfait kr. 69,-

57. Pære Belle Helene m/vaniljeis og chokoladesauce kr. 69,-

58. Vanilje creme brûlée med syltede frugter på karamellag kr. 55,-

59. Let frossen citronfromage m/brændt og krystalliseret hvid chokolade og syre kr. 65,-

60. Desserttallerken bestående af Gateau Marcel, vanilje creme brûlée og sorbet kr. 75,-

61. Osteanretning med 3 af hotellets oste samt div. hjemmelavet tilbehør og kiks kr. 79,-