Menuer

Supper

(I og ud af huset min. 10 kuverter)

(kan servers både som forret & natmad)

1. Klarsuppe med boller & brød    kr. 52,-
2. Flødelegeret aspargessuppe med kødboller & brød  kr. 52,-
3. Karrysuppe med ris, hønsekød & brød    kr. 52,-
4. Løgsuppe m/ostebrød     kr. 55,-
5. Kartoffel/porresuppe med sprøde bacon tern serveret med brød kr. 52,-

 

 

Natmad

(I  og ud af huset min. 10 kuverter)

70. Supper, se under supper
71. 2  håndmadder m/pålæg  kr.   40,-
72. 3 snitter rugbrød/franskbrød  kr.   60,-
73.  Ostebord (4 slags) med diverse tilbehør, kiks og smør kr. 85,-
74. Hotdogs eller Pølser m/brød og tilbehør  kr.   65,-
75. Croissanter med reje- og hønsesalat kr.   85,-
76. Grøntsags tærter m/salat og brød og smør kr.   55,-
77. Pålægsbord bestående af rullepølse, spegepølse, frikadeller,  lun leverpostej m/tilbehør samt brød og smør   kr.   75,-
78. Æggekage med bacon, rugbrød, sennep og rødbeder samt tomat og purløg kr.   68,-
79. Hotwings med salat og brød kr. 52,-

Forretter

(I og ud af huset min. 10 kuverter)

11. Tunmousse støbt med ananas og piment dertil salater serveret med brød        kr. 44,-
12. Røget svinemørbrad med marinerede salater og  ½ æg med rørt blomme serveret med brød   kr. 69,-
13. Dampet rødtungefilet med grøntsager i julienne, dertil safransauce  serveret med brød   kr. 85,-
14. Røget laks med salater, urtedressing, capers, citron serveret med brød  kr. 72,-
15. Varm røget laks med salater dertil flødestuvet spinat a part, serveret med brød       kr. 72,-
16. Kold fiskeanretning med hvidvinsdampet rødspættefilet, salat, rejer,asparges,  ½ fyldt æg, urtedressing serveret med brød kr. 72,-
17. Rejecocktail serveret med dressing og brød kr. 82,-
18. Hønsesalat med ananas, bacon, tomat, appelsin, serveret med brød kr. 59,-
19. To stk. sprøde tarteletter med høns i asparges       kr. 58,-
20. Serranoskinke med melon, salater og honningdressing serveret med brød  kr. 72,-
21. Røget dyrekølle med pesto og salater samt lardo serveret med brød  kr. 85,-
22. Butterdejsskal med dampet rødspættefilet rullet med rejer og asparges, beklædt med hollandaisesauce garneret med tomat og dild     kr.70,-  
23. Tapastallerken bestående af: Serranoskinkeroulade m/mascaponecreme,        røget dyrekølle m/pesto og dampet laks m/rejer serveres med brød og smør kr. 92,-

Hovedretter

(I og ud af huset min. 10 kuverter)

HOVEDRETTER (FADSERVERES)

30. Sprængt svinekam med 3 slags grøntsager, champignonsauce og hvide kartofler kr. 105,-

31. Gammeldags svinekam med sprød svær, rødkål, svesker, halvt æble med ribsgelé, brunede og hvide kartofler, samt skysauce og asier kr. 135,-

32. Helstegt kalkunbryst garneret med sprød bacon dertil champignonsauce, sauté af årstidens grøntsager og hjemmelavet bådekartofler kr. 135,-

33. Kalvesteg stegt som vildt med brunede og hvide kartofler, bønner, champignon, waldorffsalat, tyttebær, agurkesalat og skysauce kr. 149,-

med franske kartofler + kr. 10,-

34. Gammeldags oksesteg med bønner, fyldte tomater med flødepeberrod, glaserede perleløg, asier, tyttebær, hvide kartofler og skysauce kr. 149,-

35. Helstegt dansk kalvefilet med 2 slags dampede grøntsager, champignon, pommes røsti, portvinssauce kr. 175,-

36. Helstegt dyrefilet med brunede og hvide kartofler, bønner, champignon, waldorffsalat, tyttebær, agurkesalat, vildtskysauce Dagspris

37. Helstegt oksemørbrad med bønner, grilltomat, ristede champignon, hjemmelavet bådekartofler og bearnaisesauce kr. 195,-

38. Helstegt oksehøjreb af amerikansk kødkvæg med sauté af årstidens grøntsager, svampeflan, hjemmelavet bådekartofler og whiskeysauce kr. 205,-

HOVEDRETTER (ANRETTES PÅ TALLERKEN, SERVERES ÉN GANG)

39. Helstegt dansk kalvefilet med spinattimbale, pommes Anna med brunet smør,      årstidens grøntsager samt sherrysauce kr. 175,-

40. Helstegt oksemørbrad med gulerodsterrine, årstidens smørstegte grøntsager,      pommes duchesses, dertil urteglace kr. 205,-

41. Helstegt oksehøjreb af amerikansk kødkvæg med kål i variation, bagte løg i      rødvinssauce, pommes kroket dertil Porto Bello sauce tilsmagt med cognac kr. 215,-

 

Desserter

(I og ud af huset min. 10 kuverter)

50. Vanilje flødeis med hindbærsauce og sprød flage   kr. 62,-
51. Gateau Marcel, hindbærsorbet, hindbærguf  kr. 62,-
52. Hjemmelavet islagkage bestående af vanilje, appelsin og chokolade is serveres med chokoladesauce  kr. 62,-
53. Romfromage med kirsebærsauce kr. 45,-
54. Rubinsteinkage: Romfromage på mandelbund beklædt med hindbærkompot,  dertil vandbakkelse dyppet i chokolade   kr. 65,-
55. Frisk frugtsalat med råcreme  kr. 62,-
56. Æblekompot m/karamel, nøddeknas, marenges samt hjemmelavet vanilje parfait   kr. 69,-
57. Hindbærsyltet pære m/vaniljeis og hindbærkompot kr. 69,-
58. Mazarinkage m/ lakrids creme brûlée   kr. 75,-
59. Hotellets chokolademousse med saltet peanut crumble og hindbærsorbet      kr. 75,-
60. Desserttallerken bestående af Gateau Marcel, vanilje creme brülée, og sorbet   kr. 75,-
61. Osteanretning med 3 af hotellets oste samt div. hjemmelavet tilbehør og kiks   kr. 78,

Forslag til menusammensætning

Klassisk menu 1:

To sprøde tarteletter med høns i asparges

Kalvesteg stegt som vildt med brunede og hvide kartofler, bønner, champignon, waldorffsalat, tyttebær, agurkesalat og skysauce

Hjemmelavet islagkage bestående af vanilje, appelsin, og chokoladeis dertil chokoladesauce

Pris 3 retter kr. 269,-

Klassisk menu 2:

Røget laks med salater, urtedressing, capers og citron, serveret med brød

Svinekam med rødkål, svesker, halvt æble med ribsgelé, brunede og hvide kartofler, samt skysauce og asier

Frisk frugtsalat med råcreme

Pris 3 retter kr. 269,-

Gæsternes favorit menu  1:

Kold fiskeanretning bestående af hvidvinsdampet rødspættefilet med salat, rejer, asparges, halvt fyldt æg, urtedressing, serveret med brød

Helstegt dansk kalvefilet med 2 slags dampede grøntsager, champignon, pommes røsti og portvinssauce

Gateau Marcel, hindbærsorbet, hindbærguf

Pris 3 retter kr. 316,-

Gæsternes favorit menu  2:

Hønsesalat med ananas, bacon, tomat, appelsin, serveret med brød

Helstegt oksemørbrad med bønner, grill tomat, ristede champignon, hjemmelavet bådekartofler og bearnaisesauce

Vanilje flødeis med hindbærsauce og sprød flage

Pris 3 retter kr. 316,-

Luksus menu 1:

Røget dyrekølle med pesto, salater, samt lardo, serveres med brød

Helstegt oksemørbrad med gulerodsterrine, årstidens smørstegte grøntsager, pommes duchesses, dertil urteglace (tallerkenserveres, serveres én gang)

Hotellets chokolademousse med saltet peanut crumble, og hindbærsorbet

Pris 3 retter kr. 365,-

Luksus menu 2:

Dampet rødtungefilet med grøntsager i julienne, dertil safransauce, serveret med brød

Helstegt oksehøjreb af amerikansk kødkvæg, med sauté af årstidens grøntsager, svampeflan, hjemmelavet bådekartofler og whiskeysauce.

Desserttallerken bestående af Gateau Marcel, vanilje creme brülée og sorbet

Pris 3 retter kr. 365,-