Sæson Menu

(min. 10 kuverter)

Alle retter er anrettet på tallerken, serveres én gang

VINTERMENU DECEMBER-FEBRUAR

Forret: Bagt laks med peberrodscreme, ærtepuré, hønsefond og gulerodsskum

Hovedret: Ølbraiseret svinekæber med svampe, bagte løg og bacon, skysauce, Pommes rösti toppet med duchesses

Dessert: Gateau Marcel med dehydrerede bær, citronfromage med brændt marengs på toppen
Tilkøb:

Appetizer: Sprøde rodfrugter med dip +kr. 25,-

Mellemret: Enoki svampe i bouillon med kalvebryst i strukturer + kr. 55,-

Mellemret: 2 af hotellets oste med hjemmelavet tilbehør samt kiks + kr. 50,-

 

FORÅRSMENU MARTS-MAJ

Forret: Røget okseinderlår med trøffelcreme, salater og syltede perleløg

Hovedret: Unghanebryst m/rødder, grøntsagspuré, Pommes Anna, hønsebouillon

Dessert: Mazarinkage med friske bær, Panna cotta med gelé

 

Tilkøb:

Appetizer: Sprøde grissinis med dip + kr. 25,-

Mellemret: Skindstegt sandart med jordskokkecreme, brunet smør og brøndkarse + kr. 55,-

Mellemret: 2 af hotellets oste med hjemmelavet tilbehør samt kiks + kr. 50,-

 

SOMMERMENU JUNI-AUGUST

Forret: Røget laks med grøn rygeostcreme agurk, radiser og salater

Hovedret: Kalvemørbrad sommerens spæde grøntsager, glace, nye danske kartofler

Dessert: Jordbær med hjemmelavet flødeis og chokolade

 

Tilkøb:

Appetizer: Sprøde grissinis med dip +kr. 25,-

Mellemret: Dampede nye asparges med hollandaisesauce +kr. 55,-

Mellemret: 2 af hotellets oste med hjemmelavet tilbehør samt kiks + kr. 50,-

 

EFTERÅRSMENU SEPTEMER – NOVEMBER

Forret: Røget dyreinderlår fra Rævhede Naturprodukter med flødestuvet spinat, salater, syltet selleri

Hovedret: Oksefilet af kødkvæg med jordskokkepuré, braiseret rosenkål, Pommes Anna dertil svampesauce tilsmagt med cognac

Dessert: Æblekompot med vaniljeparfait under lag af karamel og knas

 

Tilkøb:

Appetizer: Sprøde rodfrugter med dip + kr.25,-

Mellemret: Duebryst m/confiteret duelår, persillerodspuré, porre, hønsefond +kr. 55,-

Mellemret: 2 af hotellets oste med hjemmelavet tilbehør samt kiks + kr. 50,-

 

3 retter kr.375,-