April måned's menu
Fra d. 1. -30. april 2024
kl. 11:30-16:00 og 17:30-21:00
Forret:
Bagt torsk, koldt anrettet med grønne asparges og malt, brød og smør
Hovedret:
Dansk kalv med forårsgrønt, smørristede kartofler med persille dertil sherrysauce
Dessert:
Marengsrede med rabarber og chokolade
TILBUD
Hovedret kr. 225,-
2 retter kr. 275,-
3 retter kr. 315,-
Maj måned's menu
Fra d. 1. -31. maj 2024
kl. 11:30-16:00 og 17:30-21:00
Forret:
Koldrøget laks og tatar på varmrøget laks med øl-syltede perleløg, sprød rugbrød og salat, brød og smør
Hovedret:
Grisemørbrad med ramsløgsemulsion, asparges, nye kartofler og sprøde svær
Dessert:
Mazarin, hvidchokolade og dehydrerede bær
TILBUD
Hovedret kr. 225,-
2 retter kr. 275,-
3 retter kr. 315,-
RET TIL ÆNDRINGER FORBEHOLDES
ALLERGEN
Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.
Bordreservation på tlf. 75 36 07 21
Der tages forbehold for ret til ændringer.