Arrangementer

Familietraditionen på hotel skibelund krat

HVER FREDAG FRA KL. 17:30-20:00
Hver fredag laver vi en ny og spændende BUFFET, som hele familien kan nyde.
Der er nye retter at finde på buffeten hver fredag.

Buffeten består altid af:

Suppe
Forret
3 slags kød
2 slags kartofler
2 slags saucer
Forskelligt lækkert tilbehør
Stort, flot salatbord
Dressinger
Brød og smør
Søde desserter
Oste med tilbehør samt kiks

Pris pr. person KUN kr. 199,-

Børn 2-12 år KUN kr. 95,-
Børn under 2 år spiser gratis

Bordbestilling nødvendigt!

Bestil på tlf. 75 36 07 21 eller e-mail: hotel@skibelundkrat.dk

Ved specialarrangementer i huset (som f.eks. vinaften, julefrokoster etc.) gælder tilbuddet ikke.

Kommende fredagsbuffet er på følgende datoer: d. 30. august 2018

VINAFTEN

Fredag d. 5. oktober 2018, kl. 19

Så er det revanche tid! Skal det lykkes Lasse fra Sigurd Müller at  indkassere en sejre i forbindelse med winebattle mod Hanne fra Østjysk vinforsyning? Kom og oplev en sjov og lærerig aften, hvor det er Jer der bestemmer, hvem der har tilsat de bedste vine til menuen.

MENU

Appetizer

Kræmmerhus med skaldyrssalat og dild

ØV:2017 Rotgipfler – Johanneshof Reinisch, Thermenregion, Østrig

SM: 2016 Steinberger Riesling Kabinett Crescentia, Kloster Eberbach, Rheingau

Forret 1

Ballotine af torsk med blomkål og saltede mandler

ØV: 2016 Albarino Santiago di Roma, Rias Baixas , Spanien

SM: 2015 Valmasia, Azienda La Tunella, Colli Orientali del Friuli

Forret 2

Oksetatar med jordskokker, karse og sprødt låg

ØV: 2017 Malbec rosé, Kaiken, Argentina

SM: 2015 Blaufränkisch, Weingut Heinrich, Burgenland

Ganefrisker

Agurk-lime sorbet med nøddeknas

Hovedret

Kalvemørbrad og brisler, kål og persillepuré samt glace

ØV: 2015 Due – Gianni Tessari – Veneto, Italien

SM: 2015 Domaine Silene de Peyrals Cres de Montpellier

Pre-dessert

Chokolademousse med vanilje marengs og syltede pære

ØV:2015 Banyuls vintage, Domaine Madeloc

SM: Fonseca Fine White Port, Fonseca-Guimaraens

Dessert

Rødbedemousse med rødbedeskum, rødbede granité samt hindbærstøv og hindbærsorbet

ØV: Brachetto dolce, Fiorelli, TOSO

SM: Lancellotta dell`Emilia Dolce, Cantina di Santa Croce, Emilia Romagna

Pris pr. kuvert kr. 795,-

Det anbefales, at der bestilles i god tid, da der er rift om pladserne.

Da dette er et specielt temaarrangement opkræves der betaling før arrangementet.

“Du & jeg middag” hver onsdag

Forkæl konen, kæresten eller en god ven.

Steak af oksemørbrad m/puré, dampede grøntsager, pommes rissolles & rødvinssauce

For 2 personer incl en fl. husets vin
Kun 500,-

Bestil bord på tlf. 75 36 07 21 eller e-mail hotel@skibelundkrat.dk

Kontakt

Firmainformation

​Hotel Skibelund Krat 

Skibelund Krat 4
​6600 Vejen

Kontakt os

Tlf.: 75 36 07 21

E-mail: hotel@skibelundkrat.dk
CVR: 33635567
skibelundkrat.dk

Åbningstider

Køkken:
Kl. 11:30-21:00. Alle dage

Reception:
Kl. 6:30-21:00. Mandag-fredag
Kl. 7:00-21:00. Lørdag og søndag

Hotel Skibelund Krat
Skibelund Krat 4
6600 Vejen
Tlf.: 75 36 07 21

CVR: 33635567
hotel@skibelundkrat.dk