Forretter
Rejer 100,-
med ramsløg, syltet perleløg, hjemmebagt brød og smør
Jordskoksuppe 95,-
med æble, croutons og jordskokchips, hjemmebagt brød og smør
Røget dyreinderlår 105,-
med rødbede, balsamico, drue, valnød, hjemmebagt brød og smør
Glutenfri brød 25,-
Hovedretter
Beuf Bearnaise 269,-
Steak af kødkvæg med sauce bearnaise, hjemmelavet fritter, grønsalat vendt i vinaigrette
Dagens fisk 195,-
på bygotto med syltet selleri, æble, urter, og sprødt
Stegt gris 225,-
Grisemørbrad med jordskokpuré, syltet perleløg, confiteret kartoffel og flødesauce med urter
Desserter
Brændt citronmousse 85,-
med lemon-curd, marengs, lakrids, crumble og fennikel
Gateau Marcel 95,-
med hindbærsorbet
Ostebræt med 4 slags oste 115,-
med hjemmelavet tilbehør, kiks og smørristet rugbrød