Rejer 105,-
med tomat, syltet perleløg, salater og dild
Carpaccio af dansk kalv 115,-
klassisk anrettet med citron oliven og parmesan og sprøde salater
Blomkålssuppe 110,-
med bagt fisk og syltet perleløg og dild
Glutenfri brød 25,-
Hovedretter
Ribeye steak af Dansk gastro kalv 325,-
med sauce bearnaise og sommerens spæde grøntsager
Vælg mellem nye danske kartofler eller hjemmelavet fritter
Dagens fisk 205,-
med Sauce Nage og nye danske kartofler
Grisemørbrad 245,-
med blomkålspure, syltet perleløg og sommerens spæde grøntsager og urteflødesauce
Desserter
Rabarbersorbet 95,-
hvidchokolademousse og crumble
Jordbær 85,-
med fløde eller vaniljeiscreme
Ostebræt med 4 slags oste 115,-
med hjemmelavet tilbehør, kiks og smørristet rugbrød