A la carte​​

Har I spørgsmål om indhold af allergene ingredienser i vores retter er I velkommen til at kontakte os på

Tlf. 75 36 07 21​

​Gældende fra d. 1. september 2022. Ret til ændringer forbeholdes.

Frokost

Serveres fra kl. 11.30 -16.00​

Karrysild med æble-carpaccio 89,-

kapers og syltet perleløg dertil hjemmebagt rugbrød og smør

Smørstegt paneret rødspættefilet 85,-
med remoulade, citron og hjemmebagt rugbrød og smør

Tilkøb Rejer med mayonnaise +30,-

Persillerodssuppe 110,-

med bagt fisk, trøffelolie, croutons og urt dertil brød og smør


Omelet 105,-

med svampe og comté serveret med dijonsennep og grøn salat vendt i vinaigrette dertil hjemmebagt rugbrød og smør

Pariserbøf 150,-

250g hakket oksekød, stegt på lyst brød med syltet rødbede, hakket løg, kapers og høvlet peberrod.
Vælg mellem pasteuriseret- eller rå æggeblomme.

Stjerneskud 165,-

Smørstegt paneret- og dampet rødspættefilet anrettet på smørristet lystbrød med rejer, mayonnaise, serveret med vores røde dressing

Glutenfri brød 25,-

Franskbrød med mild ost 60,-

Franskbrød med stærk ost 65,-

Desserter og børnemenu kan også tilbydes til frokost. Se længere nede for menu.

Månedens menu tilbydes ligeledes til frokost. Se nærmere under fanen "Månedens menu".

Aftenkort

Serveres fra kl. 17.30 -21.00​

Forret

Bøg-røget modnet skinke 110,-
med sennepssyltet cherrytomat, brændt ost, capers og urt dertil brød og smør

Persillerodssuppe 110,-
med bagt fisk, trøffelolie, croutons og urt dertil brød og smør

Varmrøget laks og rejer 115,-
med urtecreme samt salater dertil brød og smør

Glutenfri brød 25,-

Hovedretter

Ribeye steak af Dansk gastro kalv 325,-
med karamelliseret løgpure, hjemmelavet fritter, syltet skalotteløg dertil pebersauce

Dagens fisk 205,-
med svampe og capers i beurre noisette dertil små ovnbagte krydrer kartofler

Grisemørbrad 250,-
på bund af persillerodspuré dertil sauce med syltet tomat og sennepskorn
samt små ovnbagte krydrer kartofler

Desserter

Let-frossen mørk chokolademousse 95,-
med syltet kirsebær, kirsebær-granité og marengs

Æblekompot 85,-
med kanel-is og honningkage dertil orange tuille

​​

Ostebræt med 4 slags oste 115,-

med hjemmelavet tilbehør, kiks og smørristet rugbrød

Børnemenuer

Kyllingenuggets 85,-
med fritter

Fiskefilet 85,-
med fritter

Lille Ribeye steak af Dansk gastro kalv 150,-
med karamelliseret løgpuré, fritter, syltet skalotteløg dertil pebersauce

Trolde is 55,-
Lille is-cocktail bestående af 2 kugler is pyntet m/ flødeskum, chokoladelinser & vaffel

Månedsmenu

Se nærmere under Månedens menu

Tilbud

Hovedret 225,-
2 retter 275,-
3 retter 315,-

“DU & JEG middag”

Hver onsdag

2 x Stjerneskud

Smørstegt paneret- og dampet rødspættefilet anrettet på smørristet lystbrød med rejer, mayonnaise, serveret med vores røde dressing

Serveres sammen med 1 fl. husets hvidvin eller en 1 fl. rosevin

500,-

​Allergen

Information om indhold af allergen ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens person

Kolde og varme drikke

Sodavand kr. 32,-
Hyldeblomst kr. 32,-

Isvand kr. 15,-

Mælk kr. 20,-

Appelsin- eller æblejuice kr. 32,-

Øl (33 cl) kr. 35,- 

Tuborg, Carlsberg & nordic

Ale no. 16 kr. 39,-

Fadøl 

Lille/stor/mega kr. 38,-/58,-/75,-

Tuborg Classic eller Ale no. 16

Kaffe/the ad libitum kr. 30,-

Café latte kr. 39,-

Espresso kr. 25,-

Dobbelt espresso kr. 40,-
Cappuccino kr. 35,-
Iskaffe kr. 40,-

Varm kakao kr. 35,-

Irsk kaffe kr. 62,-
Mexikansk kaffe kr. 85,-
Fransk kaffe kr. 85,-
Lumumba kr. 85,-

Grønlandsk kaffe kr. 129,-​

Forespørgsel på bordreservation​

*Skal udfyldes.​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Læs mere om vores

Restauranten

Månedsmenu

Du & Jeg Middag

Vinkort

Drikkevarer

Ældre Sagen

Kontakt

Find os

​Hotel Skibelund Krat 

Skibelund Krat 4
​6600 Vejen

Kontakt os

Tlf.: 75 36 07 21

E-mail: hotel@skibelundkrat.dk
CVR: 33635567
skibelundkrat.dk

Åbningstider

Køkken:
Kl. 11:30-16:00 og 17:30-21:00. Alle dage

Reception:
Kl. 7:00-21:00. Alle dage

For check ind.

kl. 7:00-16:00. Alle dage
​For booking af selskaber m.m.