A la carte​

Har De spørgsmål om indhold af allergene ingredienser i vores retter er De velkommen til ringe på

Tlf. 75 36 07 21​

Frokost

Serveres fra kl. 11.30 -17.00​

Smørstegt paneret rødspættefilet 75,-

anrettet m/ remoulade, citron & hjemmebagt rugbrød.

Kyllingesalat 135,-

Saftig kyllingebryst anrettet m/ sprød bacon, urtedressing, salat, soltørrede tomat, oliven, agurk, tomat, løg & marineret hvidløg. Serveret m/ hjemmebagt brød & smør.

Roastbeefsalat 135,-

Roastbeef anrettet m/ cherrytomat, oliven, friskrevet parmesan, saltede mandler, basilikum, olivenolie & balsamicoreduktion dertil dybstegte kartofler m/ aioli.

Klassisk Pariserbøf 135,-

250g hakket oksekød stegt m/ lyst brød anrettet m/ syltede rødbeder i tern, friskhakket løg, capers & høvlet peberrod.

Vælg mellem pasteuriseret- eller rå æggeblomme.

Hotellets Stjerneskud 135,-

Paneret smørstegt- & dampet rødspættefilet anrettet på smørristet lystbrød 

m/ rejer & mayonnaise. Serveret med rød dressing.

Hotellets Luksusstjerneskud. 175,-

Paneret smørstegt- og dampet rødspættefilet anrettet på smørristet lystbrød 

m/ ekstra rejer & mayonnaise, samt Fanø laks serveret med rød dressing.

Svinemørbrad a la creme 135,-

2 stk. Svinemørbrad medaljons anrettet m/ champignon a la creme, pommes røsti, surt & salater. Serveret m/ hjemmebagt rugbrød.

Tre smørristet rugbrød 135,-

Hjemmerørt rejesalat med æble & dild

Fanø laks med røræg & frisk reven parmesan

Varme fiske fingre med remoulade

Køkkenchefens Fynske æggekage 135,-

Stor æggekage serveret m/ grov sennep, hjemmesyltet rødbede, frisk klippet purløg & hjemmebagt rugbrød. Vælg mellem sprød bacon eller stegt røget flæsk

(røget flæsk minimum 30 min. tilberedningstid)

Retter

Serveres fra kl. 11.30 -21.00​

Appetizer

1 stk. Torpedoreje 30,-

Anrettet m/ chilimayonnaise.

​Forretter

Rejecocktail 95,-

Hotellets klassiske rejecocktail serveret m/ rød dressing dertil hjemmebagt brød 

& smør.


Fanø laks 105,-

Den kendte Fanø laks anrettet m/ urtedressing & salater dertil hjemmebagt brød 

& smør.

Røget dyreinderlår 95,-

Anrettet m/ pesto, salater & lardo dertil hjemmebagt brød & smør.

Bruschetta 79,-

Vegansk, laktose- og glutenfrit

Glutenfrit ristet brød toppet m/ hakket tomat & basilikum.

Serveret m/ grøn salat, oliven & urtevinaigrette.

Ugens suppe 79,-

Se nærmere på tavlen i restauranten.

​​

Hovedretter

Wienerschnitzel 175,-

Hotellets store wienerschnitzel af svinemørbrad serveret m/ wienerdreng, 

pommes sauté, ærter & skysauce.

Herregårdsbøf 185,-

Saftig 250 g. hakkebøf tilberedt over vores glohede lavastensgrill. 

Serveres m/ ærter, grilltomat, steak pommes frites & sauce bearnaise.

Luksus stjerneskud 175,-

Paneret smørstegt- og dampet rødspættefilet anrettet på smørristet lyst brød m/ ekstra rejer & mayonnaise samt Fanø laks. Serveret m/ rød dressing.

TroldeFAR burger 135,-

Stor luksusburger m/sesambolle, 250 g. grillet hakket oksekød, salat, agurk, tomat, løg, mayonnaise, ost & bacon

TILKØB: Lille skål steak pommes frites 30,-

TroldeMOR burger 155,-

Stor luksusburger m/rustik bolle, kold røget laks, løg- & urtecreme, årstidens salater & grøntsager.

TILKØB: Lille skål steak pommes frites 30,-

Dansk kalvesteak 225,-

Dansk kalvesteak tilberedt over glohed lavastensgrill serveret m/ugens tilbehør 

& sauce (se tavlen)

Grillet hjertesalat 165,-

Vegansk, laktose- og glutenfrit

Hjertesalat tilberedt over vores glohede lavastensgrill serveret m/ saltede mandler, nøddeolie, basilikum, persille & hvidløg dertil pommes rösti.

Kage

Hjemmebagt småkager 2 stk 10,-
Belgisk chokolade 2 stk 20,-
Dagens kage 39,-

​​

ALLERGEN
Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.

Desserter

​Let-frossen citronfromage 75,-

Klassisk citronfromage ledsaget af brændt hvid chokolade.

Gateau Marcel 89,-

Fransk chokolade dessertkage serveret m/ sorbet

Æblekompot med vaniljeparfait 75,-

Serveres m/ knasende & sprøde nuancer

Cremet is lavet på rismælk 89,-

Vegansk, laktose- og glutenfrit

Isdessert af kirsebær & vaniljeis pyntet m/ frugt

Osteanretning 115,-

4 slags oste anrettet m/ hjemmelavet tilbehør samt kiks & smørristet rugbrød

Børnemenuer (for børn under 12 år)

​Børnepizza 75,-

Lille pizza m/skinke og ost serveres m/agurk- & gulerodsstave.

Kyllingenuggets 75,-

5 stk. paneret kyllingenuggets m/pommes frites. Serveres m/ remoulade og ketchup dertil agurk- & gulerodsstave.

Fiskefilet 75,-

m/pommes frites, ketchup og remoulade dertil agurk- & gulerodsstave.

Lille OLDEBOLLE burger 79,-

​Sesambolle m/125 g. grillet hakket oksekød, salat, agurk, tomat & mayonnaise. Serveres med pommes frites, remoulade & ketchup​.

Hotellets Troldeis 55,-

Iscocktail bestående af 2 kugler is pyntet m/ flødeskum, frugt, chokoladelinser & vaffel.

Kolde og varme drikke

Sodavand 32,-
Appelsin- eller æblejuice 32,-
Isvand 15,-
Hyldeblomst 32,-
Mælk 20,-
Øl (0,33 cl) 35,- Tuborg, Carlsberg
Ale no 16 39,-
GB Brown Ale fadøl eller Klazzik Fadøl  

lille/stor/mega 38,-/58,-/75,-

Kaffe/the ad libitum 28,-

Café latte 39,-
Espresso 25,-

Dobbelt espresso 40,-
Cappuccino 35,-
Iskaffe 39,-
Varm kakao 32,-
Irsk kaffe 62,-
Mexikansk kaffe 62,-
Fransk kaffe 62,-
Lumumba 78,-

Grønlandsk kaffe 129,-​

Forespørgsel på bordreservation​

*Skal udfyldes.​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​

Kontakt 

Firmainformation

​Hotel Skibelund Krat 

Skibelund Krat 4
​6600 Vejen

Kontakt os

Tlf.: 75 36 07 21

E-mail: hotel@skibelundkrat.dk
CVR: 33635567
skibelundkrat.dk

Åbningstider

Køkken:
Kl. 11:30-21:00. Alle dage

Reception:
Kl. 6:30-21:00. Mandag-fredag
Kl. 7:00-21:00. Lørdag og søndag​

Hotel Skibelund Krat
Skibelund Krat 4
6600 Vejen
Tlf.: 75 36 07 21

CVR: 33635567
hotel@skibelundkrat.dk