Fra d. 11. november-20. december samt 27. + 28. december 2025
kl. 11:30-16:00 og 17:30-21:00
Forret:
Gravad laks med syltede fennikel og gløggreduktion, brød og smør
Hovedret:
Andebryst med rødkålspuré, brunede jordskokker, pommes røsti, stegt kål og andesauce
Dessert:
Brændt mandelparfait med appelsinsorbet og chokolade
TILBUD
Hovedret kr. 265,-
2 retter kr. 315,-
3 retter kr. 355,-
Ret til ændringer forbeholdes
ALLERGEN
Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.
Bordreservation på tlf. 75 36 07 21
Ved bestillinger på over 10 kuverter
For at sikre den bedste oplevelse beder vi venligst om, at menuen bestilles på forhånd, når selskabet overstiger 10 kuverter. Dette hjælper os med at planlægge og forberede maden, så alle vores gæster i vores restaurant får den bedste oplevelse.