Fra d. 4.-31. august 2025
kl. 11:30-16:00 og 17:30-21:00
Forret
Tatar på røget okseinderlår med agurk og karse dertil brød og smør
Hovedret:
Kalv med majspuré, stegte aspargesbroccoli og kaiserhatte, ovnbagte krydrer kartofler, syltede løg samt glace med urter
Dessert:
Solbær-Panna Cotta med crumble, solbærgelé og marengs
TILBUD
Hovedret kr. 265,-
2 retter kr. 315,-
3 retter kr. 355,-
Fra d. 1.-30. september 2025
Forret:
Røget laks med agurk, peberrodscreme og salat, brød og smør
Hovedret:
Kylling med jordskokpuré, dampede grøntsager, glace og Pommes Anna
Dessert:
Pæresorbet med hvidchokolade og marengs
TILBUD
Hovedret kr. 265,-
2 retter kr. 315,-
3 retter kr. 355,-
Ret til ændringer forbeholdes
ALLERGEN
Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.
Bordreservation på tlf. 75 36 07 21