Månedsmenu​

Hver måned sammensætter køkkenchefen en 3-retters menu efter årstiderne og sæsonens råvarer​

Serveres i huset alle ugens dage

​​Fra d. 1.-12. oktober og d. 18.-31. oktober, samt 1.-9. november 2025

Fra d. 13.-17. oktober tilbyder vi vores fødselsdagsmenu om aftenen, se mere under Fødselsdagstilbud.   

kl. 11:30-16:00 og 17:30-21:00

Forret:
Røget dyreinderlår
med jordskokcreme, jordskokchips, syltede svampe, urteolie samt sprødt rugbrød

Hovedret:
Svinekæber med selleripuré, svampe/kastanjesauté, bagte løg i rødvinssauce og pommes røsti

Dessert:
Æblekompot, karamel, vaniljeis og brændt marengs

TILBUD

Hovedret kr. 265,-

2 retter kr. 315,-

3 retter kr. 355,-

​​Fra d. 11. november-20. december samt 27. + 28. december 2025

kl. 11:30-16:00 og 17:30-21:00

Forret:

Gravad laks med syltede fennikel og gløggreduktion, brød og smør

​Hovedret:

Andebryst med rødkålspuré, brunede jordskokker, pommes røsti, stegt kål og andesauce

Dessert:

Brændt mandelparfait med appelsinsorbet og chokolade

TILBUD

Hovedret kr. 265,-

2 retter kr. 315,-

3 retter kr. 355,-

Ret til ændringer forbeholdes

ALLERGEN

Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.

Bordreservation på tlf. 75 36 07 21

Booking af bord her

Bookingen er først foretaget, når der modtages en bekræftelse herpå pr. mail.

*Skal udfyldes.​

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Køkken

​Kl. 11:30-16:00 og 17:30-21:00. Alle dage

Reception

Kl. 7:00-21:00. Alle dage

For check ind.

kl. 7:00-16:00. Alle dage
​For booking af selskaber m.m. 

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til hotel@skibelundkrat.dk

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Hotel Skibelund Krat

CVR​: 33635567

Skibelund Krat 4, 6600 Vejen​

Klik her for rutevejledning