Bestilling senest kl. 11 ved afhentning samme dag (ingen minimumsantal).
STJERNESKUD
smørristet brød m/ dampet, stegt fiskefilet & rejer m/ dressing Kr. 150,-
WIENERSCHNITZEL
af svinemørbrad m/ærter, pommes sauté & skysauce samt wienerdreng. Kr. 165,-
GATEAU MARCEL
m/ frugt & knas Kr. 80,-
LILLE POMMES FRITES
35,-
STOR POMMES FRITES
45,-
Dyp: ketchup, remoulade og mayonnaise 5,-
KYLLINGENUGGETS m/pommes frites 75,-
FISKEFILET m/pommes frites 75,-
Sammensæt selv din menu ud af huset.
Ret til ændringer forbeholdes.
Minimum 10 kuverter - bestilles senest en uge før
Retterne skal man selv anrette. Vejledning medfølger. Det varme leveres i varmekasse.
Retter
FORRET:
1. Butterdejsskal m/ høns i asparges (Butterdejsskallen skal man selv lune inden serveringen)
2. Røget laks m/ grøn mayo, rejer & salater dertil brød & smør + kr. 30,-
3. Røget dyreinderlår m/ pesto, syltede rødløg, salater & capersbær dertil brød & smør + kr. 30,-
HOVEDRET:
4. Kalkunbryst m/ 3 slags dampede grøntsager, kartofler vendt m/ smør & persille dertil peberrodssauce
5. Braiseret kalvetyksteg m/ ristede champignon, 2 slags dampede grøntsager, pommes rissolles & skysauce
6. Dansk kalvefilet m/ svampe/bacon sauté, årstidernes grøntsager, pommes rissolles & sherrysauce +kr. 35,-
DESSERT:
7. Vaniljemarineret frugtsalat m/ chokoladedrys dertil vanilje Panna Cotta
8. Æblekompot m/ nøddeknas & marengs dertil vanilje Panna Cotta
9. Tre slags oste m/ tilbehør & kiks + kr. 20,-
VÆLG SELV
2 Retter pr. kuvert fra kr. 225,-
3 Retter pr. kuvert fra kr. 265,-
Vegetar-, veganer- samt allergiretter kan desværre ikke tilbydes ud af huset.
UD AF HUSET BUFFET
Minimum 20 kuverter - bestilles senest en uge før
EFTERÅR/VINTER BUFFET
Tilbydes fra september - februar
(Min 20 kuverter)
Bøg-røget modnet skinke med porre og mimose æg
Varmrøget laks med rucola sauce,
ristede blomkål, mandel
Brød og smør
Helstegt oksefilet
Ristede kartofler med hasselnødder
Rødvinssauce
2 slags salater
Panna Cotta med æblekompot og krokant
Brombærmazarinkage m/ vaniljecremefraiche
Pr. kuvert kr. 345,-
Tilkøb:
Osteanretning m/ 3 slags oste og tilbehør samt kiks + kr. 45,-
FORÅR/SOMMER BUFFET
Tilbydes fra marts - august
(Min. 20 kuverter)
Røget okseinderlår med trøffelmayo og syltede rødløg
Rejer med ramsløg, grønne asparges, salat
Brød og smør
Helstegt kalvefilet
Ovnbagte krydret kartofler
Bearnaisesauce
2 slags salater
Tiramisu
Panna cotta med bærsauce
Pr. kuvert kr. 345,-
Tilkøb:
Osteanretning m/ 3 slags oste og tilbehør samt kiks + kr. 45,-
KLASSISK FROKOSTBUFFET
Tilbydes hele året
(min. 10 kuverter)
Marinerede sild m/ karrysalat
Pandestegt rødspættefilet m/ remoulade og citron
½ Æg og rejer m/ mayonnaise
Roastbeef m/ ristede løg, remoulade, agurkesalat og peberrod
Lun leverpostej m/ bacon, champignon og rødbede
Tarteletter m/høns i asparges (tarteletterne skal I selv lune)
Medaljons af grisemørbrad med bløde løg og surt
3 skiver rugbrød og smør
Pr. kuvert kr. 269,-
Tilkøb:
Røget laks med asparges og rævesauce + kr. 45,-
Osteanretning m/ 3 slags oste og tilbehør samt kiks + kr. 45,-
Franskbrød pr. skive + kr. 10,-
Udbringning:
(bestilles senest en uge før):
Indtil 10 km 250,-
Fra 10-20 km 300,-
Fra 20-30 km 400,-
Over 30 km aftales nærmere
Over 40 kuverter gratis udbringning.
Al service og varmekasse leveres tilbage til Hotellet, i rengjort stand,
senest efterfølgende dag kl. 10:00.