Månedsmenu​

Hver måned sammensætter køkkenchefen en 3-retters menu efter årstiderne og sæsonens råvarer.

​​

Serveres i huset alle ugens dage

Marts menuen​

Fra d. 1.-31. marts 2023 kl. 11:30-16:00 og 17:30-21:00

Forret:
​Gravad laks med brændt broccoli, solæg, sprødt rugbrød og vinaigrette dertil brød og smør

Hovedret:
​Gris med friterede jordskokker, saltbagte rødbeder, svampepuré og glace

Dessert:
​Citronmousse med lakrids og marengs

TILBUD

Hovedret kr. 225,-

2 retter kr. 275,-

3 retter kr. 315,-

April menuen​

Fra d. 1.-30. april 2023 kl. 11:30-16:00 og 17:30-21:00

Forret:
​Rejer med urtedressing, syltede løg, asparges og sprød salat dertil brød og smør

Hovedret:
​Dansk Gastro kalv med ramsløgsemulsion, variation af løg, kartoffel samt "mormor"- salat

Dessert:
​Bagte rabarber, sorbet, hvidchokolade mousse og crumble

TILBUD

Hovedret kr. 225,-

2 retter kr. 275,-

3 retter kr. 315,-

RET TIL ÆNDRINGER FORBEHOLDES

ALLERGEN

Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.

Bordreservation på tlf. 75 36 07 21
Der tages forbehold for trykfejl og ret til ændringer.

Læs mere om vores

A la Carte

DU&JEG middag

Arrangementer​

Vinkort

Drikkevarer

Ældre Sagen

Booking af bord her.

​Bookingen er først foretaget, når der modtages en bekræftelse herpå pr. mail.

*Skal udfyldes.​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

Find os

​Hotel Skibelund Krat 

Skibelund Krat 4
​6600 Vejen

Kontakt os

Tlf.: +45 75 36 07 21

E-mail: hotel@skibelundkrat.dk
CVR: 33635567
skibelundkrat.dk

Åbningstider

Køkken:
Kl. 11:30-16:00 og 17:30-21:00. Alle dage

Reception:
Kl. 7:00-21:00. Alle dage

For check ind.

kl. 7:00-16:00. Alle dage
​For booking af selskaber m.m.