Månedsmenu​

Hver måned sammensætter køkkenchefen en 3-retters menu efter årstiderne og sæsonens råvarer.

​​

Serveres i huset alle ugens dage

Fra d. 14. november- d. 21. december og d. 26.-30. december 2022 kl. 11:30-16:00 og 17:30-21:00

Julemåneds menu​

Forret:

Gravad laks med rævesauce, syltet fennikel og sprødt, dertil brød og smør

Hovedret:

Andebryst med rødkålspuré, glaseret jordskok, stegt kål, andesauce og kartoffel

Dessert:

Panna cotta, Amarena-kirsebær og mandelkrokant

Tilbud

Hovedret kr. 225,-

2 retter kr. 275,-

3 retter kr. 315,-

Det anbefales at der bookes bord i god tid.

​​

ALLERGEN

Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.

Bordreservation på tlf. 75 36 07 21
Der tages forbehold for trykfejl og ret til ændringer.

Læs mere om vores

A la Carte

DU&JEG middag

Arrangementer​

Vinkort

Drikkevarer

Ældre Sagen

​Forespørgsel på bordreservation

*Skal udfyldes.​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

Find os

​Hotel Skibelund Krat 

Skibelund Krat 4
​6600 Vejen

Kontakt os

Tlf.: +45 75 36 07 21

E-mail: hotel@skibelundkrat.dk
CVR: 33635567
skibelundkrat.dk

Åbningstider

Køkken:
Kl. 11:30-16:00 og 17:30-21:00. Alle dage

Reception:
Kl. 7:00-21:00. Alle dage

For check ind.

kl. 7:00-16:00. Alle dage
​For booking af selskaber m.m.