Månedsmenu​

Hver måned sammensætter køkkenchefen en 3-retters menu efter årstiderne og sæsonens råvarer.

​​

Måneds menu

​​

Serveres i huset alle ugens dage

Fra 2.-31. august 2022 kl. 11:30-16:00 og 17:30-21:00

Forret:
​Bøge-røget modnet skinke med sennepssyltede tomater, marinerede linser og brændt ost. Dertil brød og smør

Hovedret:

Stegt kylling med grillet porre, pommes røsti samt emulsion på porre

​Dessert:

​2 slags marengs med hindbær og vaniljeis-creme

Tilbud

Hovedret kr. 225,-

2 retter kr. 275,-

3 retter kr. 315,-

Fra 1.-30. september 2022 kl. 11:30-16:00 og 17:30-21:00

Forret:

Røget makrel med knoldselleri bagt i hø dertil cremet hasselnøddesauce og æble samt brød og smør

Hovedret:

Braiseret dansk kalv på kartoffelmos toppet med champignon, pebersauce, hvidløg og persille

​Dessert:

Vaniljesyltet græskar med iscreme, ristet græskarkerner og græskar crumble

Tilbud

Hovedret kr. 225,-

2 retter kr. 275,-

3 retter kr. 315,-

​​

Det anbefales at der bookes bord i god tid.

​​

ALLERGEN

Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.

Bordreservation på tlf. 75 36 07 21
Der tages forbehold for trykfejl og ret til ændringer.

Læs mere om vores

A la Carte

DU&JEG middag

Arrangementer​

Vinkort

Drikkevarer

Ældre Sagen

​Forespørgsel på bordreservation

*Skal udfyldes.​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

Find os

​Hotel Skibelund Krat 

Skibelund Krat 4
​6600 Vejen

Kontakt os

Tlf.: 75 36 07 21

E-mail: hotel@skibelundkrat.dk
CVR: 33635567
skibelundkrat.dk

Åbningstider

Køkken:
Kl. 11:30-16:00 og 17:30-21:00. Alle dage

Reception:
Kl. 7:00-21:00. Alle dage

For check ind.

kl. 7:00-16:00. Alle dage
​For booking af selskaber m.m.