Fra d. 6.-31. januar 2025
kl. 11:30-16:00 og 17:30-21:00
GAK GAK MENU
Forret:
Butterdejsskal med høns i asparges med tomat og persille
Hovedret:
Kalv med rodfrugtssauté, ovnbagte krydrer kartofler og rødvinssauce
Dessert:
Gateau Marcel med bærcoulis, knas og vanilje-is
TILBUD
3 retter KUN kr. 250,-
RET TIL ÆNDRINGER FORBEHOLDES
Fra d. 1.-28. februar 2025 kl. 11:30-16:00 og 17:30-21:00
Serveres ikke d. 14. februar hvor vi her tilbyder Valentins menu fra 17:30
Forret:
Jordskoksuppe
med persilleolie, croutons og chips dertil brød og smør
Hovedret:
Grisemørbrad
med stegte rodfrugter, syltede pære, rødløg og timianglace samt Pommes Croquette
Dessert:
Citron som fromage og tærte serveret med marengs på 2 måder
TILBUD
Hovedret kr. 265,-
2 retter kr. 315,-
3 retter kr. 355,-
Ret til ændringer forbeholdes
ALLERGEN
Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.
Bordreservation på tlf. 75 36 07 21
Der tages forbehold for ret til ændringer.