Serveres i huset alle ugens dage
Marts menuen
Fra d. 1.-31. marts 2023 kl. 11:30-16:00 og 17:30-21:00
Forret:
Gravad laks med brændt broccoli, solæg, sprødt rugbrød og vinaigrette dertil brød og smør
Hovedret:
Gris med friterede jordskokker, saltbagte rødbeder, svampepuré og glace
Dessert:
Citronmousse med lakrids og marengs
TILBUD
Hovedret kr. 225,-
2 retter kr. 275,-
3 retter kr. 315,-
April menuen
Fra d. 1.-30. april 2023 kl. 11:30-16:00 og 17:30-21:00
Forret:
Rejer med urtedressing, syltede løg, asparges og sprød salat dertil brød og smør
Hovedret:
Dansk Gastro kalv med ramsløgsemulsion, variation af løg, kartoffel samt "mormor"- salat
Dessert:
Bagte rabarber, sorbet, hvidchokolade mousse og crumble
TILBUD
Hovedret kr. 225,-
2 retter kr. 275,-
3 retter kr. 315,-
RET TIL ÆNDRINGER FORBEHOLDES
ALLERGEN
Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.
Bordreservation på tlf. 75 36 07 21
Der tages forbehold for trykfejl og ret til ændringer.
Læs mere om vores