Fra d. 21. oktober – 9. november 2024
kl. 11:30-16:00 og 17:30-21:00
Forret
Jordskoksuppe med syltet jordskok, æble og grøn-urteolie dertil brød og smør
Hovedret:
Kylling med græskarpuré, skorzonerrødder.
Pommes rissolles og sherrysauce
Dessert:
Mazarinkage med hindbærsorbet
TILBUD
Hovedret kr. 225,-
2 retter kr. 275,-
3 retter kr. 315,-
Fra d. 11. nov.-19. dec. 2024 og d. 27.-29. dec. 2024
kl. 11:30-16:00 og 17:30-21:00
Forret:
Gravad laks
med rævesauce og syltet fennikel, brød og smør
Hovedret:
Andebryst
med rødkål, rødbede, andesauce og pommes røsti
Dessert:
Ris a la mande-mousse
med hasselnød, mandarin-sorbet, hvid chokolade og mandel-krokant
TILBUD
Hovedret kr. 225,-
2 retter kr. 275,-
3 retter kr. 315,-
RET TIL ÆNDRINGER FORBEHOLDES
ALLERGEN
Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.
Bordreservation på tlf. 75 36 07 21
Der tages forbehold for ret til ændringer.