Månedsmenu​

Hver måned sammensætter køkkenchefen en 3-retters menu efter årstiderne og sæsonens råvarer.

​​

Oktober menuen - fødselsdagstilbud

Fra d. 1.-31. oktober 2020

Forret:
Røget laks, rejer, grøndildcreme, agurk og ærteskud dertil brød og smør

Hovedret:
Oksefilet af kødkvæg med pebersauce, ristede rodfrugter og ovnbagte krydrer kartofler

Dessert:
Vanilje is med marengs på 2 måder dertil jordbærsauce

13 års Fødselsdagstilbud

Pris pr. kuvert 3 retter KUN kr. 213,-

Tilbuddet gælder i huset​

November menuen
​Fra d. 1.-16. november 2020

Forret:

Røget dyreinderlår med ”Waldorfsalat” dertil brød og smør

Hovedret:

Stegt unghanebryst med kejserhatte, jordskok, fermenteret hvidløg dertil kyllingeflødesauce og persille-kartofler

Dessert:

Havtornfromage, syltede havtorn, hvid chokolade og kørvel sponge cake

2 retter kr. 255,-

3 retter kr. 295,-

Tilbuddet gælder i huset​

​JULETILBUD

November/december menu

Fra d. 17. november til d. og d.20. december og fra d. 26.-30. december 2020

Forret:

Gravad laks med rævesauce, syltet fennikel, solsikkeskud og sprødt dertil brød og smør

Hovedret:

Andebryst, anderilette, sveske/æblepuré, stegt kål, samt selleri og sauce

Dessert:

Marcipan-is, puffede ris, kirsebærsauce og klejner

Juletilbud

2 retter kr. 225,-

3 retter kr. 255,-

Tilbuddet gælder i huset​

ALLERGEN

Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.

Bordreservation på tlf. 75 36 07 21
Der tages forbehold for trykfejl og ret til ændringer.

Læs mere om vores

A la Carte

DU&JEG middag

Arrangementer​

Vinkort

Drikkevarer

Ældre Sagen

​Forespørgsel på bordreservation

*Skal udfyldes.​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

Find os

​Hotel Skibelund Krat 

Skibelund Krat 4
​6600 Vejen

Kontakt os

Tlf.: 75 36 07 21

E-mail: hotel@skibelundkrat.dk
CVR: 33635567
skibelundkrat.dk

Åbningstider

Køkken:
Kl. 11:30-21:00. Alle dage

Reception:
Kl. 6:30-21:00. Mandag-fredag
Kl. 7:00-21:00. Lørdag og søndag