Månedsmenu​

Hver måned sammensætter køkkenchefen en 3-retters menu efter årstiderne og sæsonens råvarer.

​​


​JULETILBUD

November/december menu

Fra d. 17. november til d.20. december og fra d. 26. til d. 30. december 2020

Forret:

Gravad laks med rævesauce, syltet fennikel, solsikkeskud og sprødt dertil brød og smør

Hovedret:

Andebryst, anderilette, sveske/æblepuré, stegt kål, samt selleri og sauce

Dessert:

Marcipan-is, puffede ris, kirsebærsauce og klejner

Juletilbud

2 retter kr. 225,-

3 retter kr. 255,-

Tilbuddet gælder i huset​

ALLERGEN

Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.

Bordreservation på tlf. 75 36 07 21
Der tages forbehold for trykfejl og ret til ændringer.

Læs mere om vores

A la Carte

DU&JEG middag

Arrangementer​

Vinkort

Drikkevarer

Ældre Sagen

​Forespørgsel på bordreservation

*Skal udfyldes.​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

Find os

​Hotel Skibelund Krat 

Skibelund Krat 4
​6600 Vejen

Kontakt os

Tlf.: 75 36 07 21

E-mail: hotel@skibelundkrat.dk
CVR: 33635567
skibelundkrat.dk

Åbningstider

Køkken:
Kl. 11:30-21:00. Alle dage

Reception:
Kl. 6:30-21:00. Mandag-fredag
Kl. 7:00-21:00. Lørdag og søndag