Månedsmenu​

Hver måned sammensætter køkkenchefen en 3-retters menu efter årstiderne og sæsonens råvarer​

Serveres i huset alle ugens dage

​Fra d. 4.-30. juni 2025

​kl. 11:30-16:00 og 17:30-21:00

Forret:

Røget laks med rygeostcreme, ærter, friseé og radise dertil brød og smør

Hovedret:

Okse med stegt spidskål, dampede romanesco og asparges, nye danske kartofler og glace

Dessert:

Mazarin, koldskålfromage, jordbær, kammerjunk og krokant

TILBUD

Hovedret kr. 265,-

2 retter kr. 315,-

3 retter kr. 355,-

Ret til ændringer forbeholdes

Fra d. 1.-12. juli 2025

​kl. 11:30-16:00 og 17:30-21:00

Forret:

Røget laksetatar med syltede rødløg, radise, dild og sprød rugbrød, brød og smør

Hovedret:

Kylling med krydrestegt majs, nye danske kartofler, sherrysauce, fermenteret hvidløg og dampede sommergrønt

Dessert:

Pavlova med creme og friske bær

TILBUD

Hovedret kr. 265,-

2 retter kr. 315,-

3 retter kr. 355,-

Ret til ændringer forbeholdes

​​

ALLERGEN

Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.

Bordreservation på tlf. 75 36 07 21
Der tages forbehold for ret til ændringer.

Booking af bord her

Bookingen er først foretaget, når der modtages en bekræftelse herpå pr. mail.

*Skal udfyldes.​

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Køkken

​Kl. 11:30-16:00 og 17:30-21:00. Alle dage

Reception

Kl. 7:00-21:00. Alle dage

For check ind.

kl. 7:00-16:00. Alle dage
​For booking af selskaber m.m. 

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til hotel@skibelundkrat.dk

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Hotel Skibelund Krat

CVR​: 33635567

Skibelund Krat 4, 6600 Vejen​

Klik her for rutevejledning