Månedsmenu​

Hver måned sammensætter køkkenchefen en 3-retters menu efter årstiderne og sæsonens råvarer.

​​

Måneds menu

​​​​1. juni-2. juli 2022, alle ugens dage

Fra kl. 11:30-16:00 og 17:30-21:00

Forret:

Dampet hvide og grønne asparges med hollandaisesauce toppet med brøndkarse

Hovedret:

Dansk kalv med nye danske kartofler, sommerens spæde grøntsager og glace

Dessert:

Iskold jordbær-consommé med vaniljeiscreme, friske jordbær og knas

Tilbud

​Hovedret kr. 225,-

​2 retter kr. 275,-

​3 retter kr. 315,-

SOMMERTILBUDSMENU

Fra d. 18.-31. juli 2022

Serveres i huset alle ugens dage 

Fra kl. 11:30-16:00 og 17:30-21:00

Forret:

Varmrøget laks

med urtecreme, salater dertil brød og smør

Hovedret:

Dansk kalv

med sommerens grøntsager, ovnbagte kartofler og pebersauce

Dessert:

Chokolade og friske bær

dertil vaniljeis

TILBUD Alle 3 retter kr. 249,-

​​

Det anbefales at der bookes bord i god tid.

​​

ALLERGEN

Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.

Bordreservation på tlf. 75 36 07 21
Der tages forbehold for trykfejl og ret til ændringer.

Læs mere om vores

A la Carte

DU&JEG middag

Arrangementer​

Vinkort

Drikkevarer

Ældre Sagen

​Forespørgsel på bordreservation

*Skal udfyldes.​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

Find os

​Hotel Skibelund Krat 

Skibelund Krat 4
​6600 Vejen

Kontakt os

Tlf.: 75 36 07 21

E-mail: hotel@skibelundkrat.dk
CVR: 33635567
skibelundkrat.dk

Åbningstider

Køkken:
Kl. 11:30-16:00 og 17:30-21:00. Alle dage

Reception:
Kl. 7:00-21:00. Alle dage

For check ind.

kl. 7:00-16:00. Alle dage
​For booking af selskaber m.m.