Fra d. 4.-30. juni 2025
kl. 11:30-16:00 og 17:30-21:00
Forret:
Røget laks med rygeostcreme, ærter, friseé og radise dertil brød og smør
Hovedret:
Okse med stegt spidskål, dampede romanesco og asparges, nye danske kartofler og glace
Dessert:
Mazarin, koldskålfromage, jordbær, kammerjunk og krokant
TILBUD
Hovedret kr. 265,-
2 retter kr. 315,-
3 retter kr. 355,-
Ret til ændringer forbeholdes
Fra d. 1.-12. juli 2025
kl. 11:30-16:00 og 17:30-21:00
Forret:
Røget laksetatar med syltede rødløg, radise, dild og sprød rugbrød, brød og smør
Hovedret:
Kylling med krydrestegt majs, nye danske kartofler, sherrysauce, fermenteret hvidløg og dampede sommergrønt
Dessert:
Pavlova med creme og friske bær
TILBUD
Hovedret kr. 265,-
2 retter kr. 315,-
3 retter kr. 355,-
Ret til ændringer forbeholdes
ALLERGEN
Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.
Bordreservation på tlf. 75 36 07 21
Der tages forbehold for ret til ændringer.