Månedsmenu​

Hver måned sammensætter køkkenchefen en 3-retters menu efter årstiderne og sæsonens råvarer​

Serveres i huset alle ugens dage

Fra d. 6.-31. januar 2025

kl. 11:30-16:00 og 17:30-21:00

GAK GAK MENU

Forret:

Butterdejsskal med høns i asparges med tomat og persille

Hovedret:

Kalv med rodfrugtssauté, ovnbagte krydrer kartofler og rødvinssauce

Dessert:
​Gateau Marcel med bærcoulis, knas og vanilje-is

TILBUD

3 retter KUN kr. 250,-

​RET TIL ÆNDRINGER FORBEHOLDES

Fra d. 1.-28. februar 2025 kl. 11:30-16:00 og 17:30-21:00

Serveres ikke d. 14. februar hvor vi her tilbyder Valentins menu fra 17:30

Forret:

Jordskoksuppe

med persilleolie, croutons og chips dertil brød og smør

Hovedret:

Grisemørbrad

med stegte rodfrugter, syltede pære, rødløg og timianglace samt Pommes Croquette

Dessert:

Citron som fromage og tærte serveret med marengs på 2 måder

TILBUD

Hovedret kr. 265,-

2 retter kr. 315,-

3 retter kr. 355,-

Ret til ændringer forbeholdes

​​

ALLERGEN

Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.

Bordreservation på tlf. 75 36 07 21
Der tages forbehold for ret til ændringer.

Booking af bord her

Bookingen er først foretaget, når der modtages en bekræftelse herpå pr. mail.

*Skal udfyldes.​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Køkken

​Kl. 11:30-16:00 og 17:30-21:00. Alle dage

Reception

Kl. 7:00-21:00. Alle dage

For check ind.

kl. 7:00-16:00. Alle dage
​For booking af selskaber m.m. 

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til hotel@skibelundkrat.dk

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Hotel Skibelund Krat

CVR​: 33635567

Skibelund Krat 4, 6600 Vejen​

Klik her for rutevejledning