​Selskaber i huset

Download vores Selskabsmenukort her på siden.  Skulle De have andre ønsker giver vi gerne et uforbindende tilbud. De er altid velkommen til at aflægge os et besøg og se vores lokaler og de smukke omgivelser.

Download vores SELSKABSMENUKORT 2018

Download vores SELSKABSMENUKORT2019

Fest til fast pris (2018 priser)

Ønsker De på forhånd at vide hvad Deres fest kommer til at koste, giver vi Dem gerne en fast pris på netop den menu De ønsker. 

På et 7-timers arrangement starter priserne fra kr. 515,-

Dette omfatter:

1 velkomstdrink: Hotellets vinbonde

Nr. 22: Butterdejsskal med høns i asparges

Nr. 30: Helstegt svinekam

Nr. 53: Hotellets chokolademousse

1 glas dessertvin

Kaffe/the med 2 stk. småkager

Nr. 71: 2 stk. håndmadder m/pålæg

Selskabs hvidvin, rødvin samt øl og vand ad libitum

Efter middagen fri buffet med øl, vand og hvid/rødvin som under middagen

Selskabslokale, opdækning, blomsterdekorationer, lys, betjening og opvask.

Ønskes likør & cognac til kaffen betales dette efter forbrug. Ønskes en dyrere menu eller en dyrere vin, tillægges prisdifferencen kuvertprisen. Børn under 1 år er gratis. For øvrige børn, der ikke er fyldt 12 år, betales halv kuvert pris. De kan også vælge en af vores buffeter til fastprisarrangement.

Rabat på værelser i forbindelse med fest

​Skal der bruges værelser i forbindelse med Festen, gives der 25% rabat på nedenstående værelsespriser, når festen holdes her på hotellet. Værelserne skal bestilles direkte ved hotellet via telefon eller pr. mail.

Enkeltværelse med bad kr. 595,-
Dobbeltværelse med bad kr. 795,-
Ekstra Opredning kr. 150,-


Værelse til brug for brudepar GRATIS (ved arrangement på min. 20 kuverter)

Har De spørgsmål er De altid velkommen til at rette henvendelse. Vi er her for Deres skyld, og vi vil gøre vores yderste for, at netop Deres arrangement forløber til Deres fulde tilfredshed. Sammen med vores dygtige personale, glæder vi os til at betjene Dem på Hotel Skibelund Krat

Med venlig hilsen

Maria & Michael​​

Annulleringsbetingelser for arrangementer:

Regelsættet er udtryk for en branchekutyme og finder anvendelse ved reservation af arrangementer i det omfang, der ikke er truffet anden særskilt aftale herom mellem parterne.

Branchens kutymer stemmer overens med internationale regler og er lagt til grund ved afgørelser truffet af såvel ankenævn som domstole.

For arrangementer under 12 personer kan der ansvarsfrit annulleres skriftligt 2 uger før afholdelse og for arrangementer over 12 personer senest 4 uger før afholdelse.

Ved for sen annullering eller reduktion på mere end 10% af antallet af bestilte kuverter, har hotellet krav på en godtgørelse på 50% af prisen, for de for sent afbestilte kuverter, hvis annullering sker inden 6 døgn før arrangementets afholdelse.

Ved annullering senere end 6 døgn før arrangementets afholdelse, har hotellet krav på en godtgørelse på 75% af prisen.

Ved udeblivelse betales fuld pris for hele arrangementet.

Hotellet har krav på at blive holdt skadesløs for udgifter til særlig aftalte ydelser, der ikke kan afbestilles f.eks. musik.

Vi tager forbehold for prisstigninger såfremt ekstraordinære omkostningsforhøjelser forårsaget af f.eks. nye grønne afgifter, oliepriser, momsforhøjelser o.lign. der måtte nødvendiggøre det.

Betalingsbetingelser: Netto Kontant ved arrangementsafslutning. Arrangementer kan ikke afregnes med kreditkort, men gerne dankort eller kontanter.

Kontakt

Firmainformation

​Hotel Skibelund Krat 

Skibelund Krat 4
​6600 Vejen

Kontakt os

Tlf.: 75 36 07 21

E-mail: hotel@skibelundkrat.dk
CVR: 33635567
skibelundkrat.dk

Åbningstider

Køkken:
Kl. 11:30-21:00. Alle dage

Reception:
Kl. 6:30-21:00. Mandag-fredag
Kl. 7:00-21:00. Lørdag og søndag

Hotel Skibelund Krat
Skibelund Krat 4
6600 Vejen
Tlf.: 75 36 07 21

CVR: 33635567
hotel@skibelundkrat.dk