Månedsmenu​

Hver måned sammensætter køkkenchefen en 3-retters menu efter årstiderne og sæsonens råvarer​

Serveres i huset alle ugens dage

​Fra d. 4.-31. august 2025

​kl. 11:30-16:00 og 17:30-21:00

Forret

Tatar på røget okseinderlår med agurk og karse dertil brød og smør

Hovedret:

Kalv med majspuré, stegte aspargesbroccoli og kaiserhatte, ovnbagte krydrer kartofler, syltede løg samt glace med urter

Dessert:

Solbær-Panna Cotta med crumble, solbærgelé og marengs 

TILBUD

Hovedret kr. 265,-

2 retter kr. 315,-

3 retter kr. 355,-

​Fra d. 1.-30. september 2025

Forret:

Røget laks med agurk, peberrodscreme og salat, brød og smør

Hovedret:

Kylling med jordskokpuré, dampede grøntsager, glace og Pommes Anna

Dessert:

Pæresorbet med hvidchokolade og marengs

TILBUD

Hovedret kr. 265,-

2 retter kr. 315,-

3 retter kr. 355,-

Ret til ændringer forbeholdes

ALLERGEN

Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.

Bordreservation på tlf. 75 36 07 21

Booking af bord her

Bookingen er først foretaget, når der modtages en bekræftelse herpå pr. mail.

*Skal udfyldes.​

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Køkken

​Kl. 11:30-16:00 og 17:30-21:00. Alle dage

Reception

Kl. 7:00-21:00. Alle dage

For check ind.

kl. 7:00-16:00. Alle dage
​For booking af selskaber m.m. 

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til hotel@skibelundkrat.dk

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Hotel Skibelund Krat

CVR​: 33635567

Skibelund Krat 4, 6600 Vejen​

Klik her for rutevejledning