Ugens menu​

14.-20. august

Forret:

Oksecarpaccio med parmesanmayo, olivenolie, basillikum, brød og smør

Hovedret:

Rødspætte vendt i rugmel dertil grov agurke-vinaigrette, smørstegte kartofler og ribs

Dessert:

Chokolademousse med syltede bær, peanuts og karamel

2 retter kr. 255,-

3 retter kr. 285,-​

21.-27. august

Forret:

Saltet laks med pak choi og ærter, dertil brød og smør

Hovedret:

Kalveribeye med auberginepuré, bådekartofler, dampede grøntsager og skiltsauce

Dessert:

Mangosorbet med crumble og chokoladesauce

2 retter kr. 255,-

3 retter kr. 285,-

RET TIL ÆNDRINGER FOREBEHOLDES.

ALLERGEN
Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.

Bordreservation på tlf. 75 36 07 21
Der tages forbehold for trykfejl og ret til ændringer.

Kontakt

Firmainformation

​Hotel Skibelund Krat 

Skibelund Krat 4
​6600 Vejen

Kontakt os

Tlf.: 75 36 07 21

E-mail: hotel@skibelundkrat.dk
CVR: 33635567
skibelundkrat.dk

Åbningstider

Køkken:
Kl. 11:30-21:00. Alle dage

Reception:
Kl. 6:30-21:00. Mandag-fredag
Kl. 7:00-21:00. Lørdag og søndag

Hotel Skibelund Krat
Skibelund Krat 4
6600 Vejen
Tlf.: 75 36 07 21

CVR: 33635567
hotel@skibelundkrat.dk