Fra d. 1.-12. oktober og d. 18.-31. oktober, samt 1.-9. november 2025
Fra d. 13.-17. oktober tilbyder vi vores fødselsdagsmenu om aftenen, se mere under Fødselsdagstilbud.
kl. 11:30-16:00 og 17:30-21:00
Forret:
Røget dyreinderlår
med jordskokcreme, jordskokchips, syltede svampe, urteolie samt sprødt rugbrød
Hovedret:
Svinekæber med selleripuré, svampe/kastanjesauté, bagte løg i rødvinssauce og pommes røsti
Dessert:
Æblekompot, karamel, vaniljeis og brændt marengs
TILBUD
Hovedret kr. 265,-
2 retter kr. 315,-
3 retter kr. 355,-
Fra d. 11. november-20. december samt 27. + 28. december 2025
kl. 11:30-16:00 og 17:30-21:00
Forret:
Gravad laks med syltede fennikel og gløggreduktion, brød og smør
Hovedret:
Andebryst med rødkålspuré, brunede jordskokker, pommes røsti, stegt kål og andesauce
Dessert:
Brændt mandelparfait med appelsinsorbet og chokolade
TILBUD
Hovedret kr. 265,-
2 retter kr. 315,-
3 retter kr. 355,-
Ret til ændringer forbeholdes
ALLERGEN
Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.
Bordreservation på tlf. 75 36 07 21