Månedsmenu​

Hver måned sammensætter køkkenchefen en 3-retters menu efter årstiderne og sæsonens råvarer​

Serveres i huset alle ugens dage

April måned's menu

Fra d. 1. -30. april 2024

kl. 11:30-16:00 og 17:30-21:00

Forret:

Bagt torsk, koldt anrettet med grønne asparges og malt, brød og smør

​​

Hovedret:

​Dansk kalv med forårsgrønt, smørristede kartofler med persille dertil sherrysauce

Dessert:

Marengsrede med rabarber og chokolade

TILBUD

Hovedret kr. 225,-

2 retter kr. 275,-

3 retter kr. 315,-

Maj måned's menu

Fra d. 1. -31. maj 2024

kl. 11:30-16:00 og 17:30-21:00

Forret:

Koldrøget laks og tatar på varmrøget laks med øl-syltede perleløg, sprød rugbrød og salat, brød og smør

Hovedret:
​Grisemørbrad med ramsløgsemulsion, asparges, nye kartofler og sprøde svær

Dessert:
​Mazarin, hvidchokolade og dehydrerede bær

TILBUD

Hovedret kr. 225,-

2 retter kr. 275,-

3 retter kr. 315,-

​RET TIL ÆNDRINGER FORBEHOLDES

ALLERGEN

Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.

Bordreservation på tlf. 75 36 07 21
Der tages forbehold for ret til ændringer.

Booking af bord her

Bookingen er først foretaget, når der modtages en bekræftelse herpå pr. mail.

*Skal udfyldes.​

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Køkken

​Kl. 11:30-16:00 og 17:30-21:00. Alle dage

Reception

Kl. 7:00-21:00. Alle dage

For check ind.

kl. 7:00-16:00. Alle dage
​For booking af selskaber m.m. 

Hotellet holder sommerferielukket i uge 29+30 (d. 15.-28. juli), 2024

Hotellet holder julelukket fra d. 21.-25. december 2024

Normalt åbent fra d. 26.-30. december 2024.

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til hotel@skibelundkrat.dk

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Hotel Skibelund Krat

CVR​: 33635567

Skibelund Krat 4, 6600 Vejen​

Klik her for rutevejledning