Bestilling senest kl. 11 ved afhentning samme dag (ingen minimumsantal).
Da vi oplever ekstra travlhed, kan der være dage, hvor vi ikke kan garantere, at der kan bestilles take away.
STJERNESKUD
smørristet brød m/ dampet, stegt fiskefilet & rejer m/ dressing Kr. 150,-
WIENERSCHNITZEL
af svinemørbrad m/ærter, pommes sauté & skysauce samt wienerdreng. Kr. 165,-
GATEAU MARCEL
m/ frugt & knas Kr. 80,-
LILLE POMMES FRITES
35,-
STOR POMMES FRITES
45,-
Dyp: ketchup, remoulade og mayonnaise 5,-
KYLLINGENUGGETS m/pommes frites 75,-
FISKEFILET m/pommes frites 75,-
Sammensæt selv din menu ud af huset.
Ret til ændringer forbeholdes.
Minimum 10 kuverter - bestilles senest en uge før
Retterne skal man selv anrette. Vejledning medfølger. Det varme leveres i varmekasse.
Retter
FORRET:
1. Butterdejsskal m/ høns i asparges (Butterdejsskallen skal man selv lune inden serveringen)
2. Røget laks m/ grøn mayo, rejer & salater dertil brød & smør + kr. 30,-
3. Røget dyreinderlår m/ pesto, syltede rødløg, salater & capersbær dertil brød & smør + kr. 30,-
HOVEDRET:
4. Kalkunbryst m/ 3 slags dampede grøntsager, kartofler vendt m/ smør & persille dertil peberrodssauce
5. Braiseret kalvetyksteg m/ ristede champignon, 2 slags dampede grøntsager, pommes rissolles & skysauce
6. Dansk kalvefilet m/ svampe/bacon sauté, årstidernes grøntsager, pommes rissolles & sherrysauce +kr. 35,-
DESSERT:
7. Vaniljemarineret frugtsalat m/ chokoladedrys dertil vanilje Panna Cotta
8. Æblekompot m/ nøddeknas & marengs dertil vanilje Panna Cotta
9. Tre slags oste m/ tilbehør & kiks + kr. 20,-
VÆLG SELV
2 Retter pr. kuvert fra kr. 225,-
3 Retter pr. kuvert fra kr. 265,-
Vegetar-, veganer- samt allergiretter kan desværre ikke tilbydes ud af huset.
UD AF HUSET BUFFET
Minimum 20 kuverter - bestilles senest en uge før
EFTERÅR/VINTER BUFFET
Tilbydes fra september - februar
(Min 20 kuverter)
Bøg-røget modnet skinke med porre og mimose æg
Varmrøget laks med rucola sauce,
ristede blomkål, mandel
Brød og smør
Helstegt oksefilet
Ristede kartofler med hasselnødder
Rødvinssauce
2 slags salater
Panna Cotta med æblekompot og krokant
Brombærmazarinkage m/ vaniljecremefraiche
Pr. kuvert kr. 345,-
Tilkøb:
Osteanretning m/ 3 slags oste og tilbehør samt kiks + kr. 45,-
FORÅR/SOMMER BUFFET
Tilbydes fra marts - august
(Min. 20 kuverter)
Røget okseinderlår med trøffelmayo og syltede rødløg
Rejer med ramsløg, grønne asparges, salat
Brød og smør
Helstegt kalvefilet
Ovnbagte krydret kartofler
Bearnaisesauce
2 slags salater
Tiramisu
Panna cotta med bærsauce
Pr. kuvert kr. 345,-
Tilkøb:
Osteanretning m/ 3 slags oste og tilbehør samt kiks + kr. 45,-
KLASSISK FROKOSTBUFFET
Tilbydes hele året
(min. 10 kuverter)
Marinerede sild m/ karrysalat
Pandestegt rødspættefilet m/ remoulade og citron
½ Æg og rejer m/ mayonnaise
Roastbeef m/ ristede løg, remoulade, agurkesalat og peberrod
Lun leverpostej m/ bacon, champignon og rødbede
Tarteletter m/høns i asparges (tarteletterne skal I selv lune)
Medaljons af grisemørbrad med bløde løg og surt
3 skiver rugbrød og smør
Pr. kuvert kr. 269,-
Tilkøb:
Røget laks med asparges og rævesauce + kr. 45,-
Osteanretning m/ 3 slags oste og tilbehør samt kiks + kr. 45,-
Franskbrød pr. skive + kr. 10,-
Udbringning:
(bestilles senest en uge før):
Indtil 10 km 250,-
Fra 10-20 km 300,-
Fra 20-30 km 400,-
Over 30 km aftales nærmere
Over 40 kuverter gratis udbringning.
Al service og varmekasse leveres tilbage til Hotellet, i rengjort stand,
senest efterfølgende dag kl. 10:00.