​FRA D. 1. SEPTEMBER-30. DECEMBER 2019

Bestillingerne kan modtages på dagen.

SMØRREBRØD

På rugbrød:

Håndmadder (2 skiver pålæg) Kr. 20,-

Smørrebrød almindelig (4 skiver pålæg) Kr. 28,-

Smørrebrød luksus (6 skiver pålæg) fra Kr. 38,-

FORRET

REJECOCKTAIL med dressing, brød & smør. Kr. 92,-

HOVEDRETTER

KYLLINGESALAT

Saftig kyllingebryst anrettet med sprød bacon, urtedressing, salat,

soltørrede tomat, oliven, agurk, tomat, løg, & marineret hvidløg dertil hjemmebagt brød 

& smør. Kr. 95,-

ROASTBEEFSALAT

Roastbeef anrettet med cherrytomat, oliven, frisk reven parmesan, saltede mandler, basilikum, olivenolie og balsamicoreduktion dertil dybstegte kartofler med aioli. Kr. 95,-

STJERNESKUD 

Smørristet brød m/dampet-, stegt fiskefilet & rejer med dressing. Kr. 95,-

LUKSUS STJERNESKUD

Anrettet som et alm. stjerneskud derudover koldrøget laks & extra rejer. Kr. 135,-

KRAT BURGER

Stor brioche bolle m/ 250g grillet hakket oksekød, cheddar ost, 

syltede rødløg & pickles. Kr. 135,-

TILKØB: Lille pommes frites Kr. 30,- / Stor pommes frites. Kr. 40,-

LUKSUS KRAT BURGER

Stor brioche bolle m/ 200g grillet dansk kalvesteak,

cheddar ost, syltede rødløg & pickles. Kr. 185,-

TILKØB: Lille pommes frites kr. 30,- / Stor pommes frites Kr. 40,-

WIENERSNITZEL 

Af svinemørbrad m/ ærter, pommes sauté & skysauce. Kr. 145,-

DANSK KALVESTEAK

M/pommes rissolles. grøntsager & rødvinssauce. Kr. 225,-

DAGENS RET Kr. 75,-

Mandag, tirsdag og onsdag: Dansk bøf med bløde løg, kartofler, skysauce, surt & dampet grøntsag

Torsdag og fredag: Svinemørbrad a la creme med dampede grøntsager & brasede kartofler

Lørdag og søndag: Hakkebøf med pebersauce, grøntsager, grilltomat & steak pommes frites

DESSERT

GATEAUX MARCEL med frugt & knas Kr. 90,-

BØRNERETTER

KYLLINGENUGGETS 

5 stk. paneret kyllingenuggets m/ pommes frites. Serveret med remoulade
og ketchup dertil agurk og gulerodsstave. Kr. 75,-

FISKEFILET 

M/ pommes frites, ketchup & remoulade. Kr. 75,-

TROLLE ROLLE BURGER 

Lille brioche bolle m/125 g. grillet hakket oksekød

m/ cheddarost, salat, agurk & tomat dertil pommes frites. Kr. 79,-


SKIBELUND KRAT’S MENU UD AF HUSET

Forret: Rejecocktail m/ brød & smør
Hovedret: Dansk kalvfilet m/ pommes rissolles, grøntsager & rødvinssauce
Dessert: Gateau Marcel m/ frugt & knas.
2 retter Kr. 255,-
3 retter Kr. 295,-

Kontakt

Find os

​Hotel Skibelund Krat 

Skibelund Krat 4
​6600 Vejen

Kontakt os

Tlf.: 75 36 07 21

E-mail: hotel@skibelundkrat.dk
CVR: 33635567
skibelundkrat.dk

Åbningstider

Køkken:
Kl. 11:30-21:00. Alle dage

Reception:
Kl. 6:30-21:00. Mandag-fredag
Kl. 7:00-21:00. Lørdag og søndag​

Hotel Skibelund Krat
Skibelund Krat 4
6600 Vejen
Tlf.: 75 36 07 21

CVR: 33635567
hotel@skibelundkrat.dk