​GÆLDENDE FRA D. 30. Marts til D. 30. juni 2020

INFO COVID 19

Grundet de nye beslutninger fra regeringens side holder hotellet lukket til og med d 10. maj.

Vi følger situationen nøje, og vil informere jer via hjemmesiden og Facebook, når der er relevante informationer.
Vi vil være at træffe på tlf. 75 36 07 21 hver dag fra kl. 10-12. I kan naturligvis benytte Jer af vores mail hotel@skibelundkrat.dk, når det passer Jer.

Pas på Jer selv og hinanden.❤️
Mange hilsner, Maria & Michael.

FORRET

REJER M/ SALAT på lag af vores røddressing m/ brød & smør.    Kr. 90,-

HOVEDRETTER

KYLLINGESALAT anrettet m/ saftigt kyllingebryst, sprød bacon, urtedressing, salat,

soltørrede tomat, oliven, agurk, tomat, løg & marineret hvidløg

dertil hjemmebagt brød & smør.    Kr. 115,-

STJERNESKUD smørristet brød m/dampet, stegt fiskefilet & rejer m/ dressing.    Kr. 105,-

LUKSUS STJERNESKUD som alm. stjerneskud dertil m/ Fanø laks & extra rejer.    Kr. 145,-

KRAT VEGGIE BURGER Briochebolle m/ halloumi, tomat/timian relish, sprød salat

& hjemmesyltet agurkesalat.    Kr. 135,-

KRAT BURGER Stor brioche bolle m/ 250g grillet hakket oksekød, cheddarost,

syltede rødløg, sprød salat & pickles.    Kr. 135,-

LILLE POMMES FRITES.    Kr. 30,-

STOR POMMES FRITES.    Kr. 40,-

TILKØB: Remoulade, ketchup eller krydret dyp.    Kr. 5,-

WIENERSCHNITZEL af svinemørbrad m/ærter, pommes sauté & skysauce.    Kr. 150,-

PARISERBØF 250g hakket oksekød stegt m/ lyst brød anrettet m/ syltede rødbeder i tern,

friskhakket løg, capers, høvlet peberrod & pasteuriseret æggeblomme.    Kr. 105,-

FISH AND CHIPS torsk dyppet i orly dej & vendt i panko dertil tykke fritter

m/ krydrer dyp.    Kr. 105,-

DANSK KALVESTEAK m/pommes rissolles, grøntsager & rødvinssauce.    Kr. 225,-

DAGENS RET    Kr. 89,-

MANDAG & TIRSDAG: Dansk bøf m/ bløde løg, kartofler, skysauce, surt & dampet grøntsag.

ONSDAG: Hotellets jægergryde m/ svinemørbrad, champignon, gulerødder i skysauce 

dertil pommes sauté.

TORSDAG: Peberbøf m/ pebersauce, grøntsager, grilltomat & pommes frites.

FREDAG & LØRDAG: Svinemørbrad a la creme m/ dampede grøntsager & brasede kartofler.

SØNDAG: Cheeseburger; stor brioche bolle m/ grillet oksekød, salat, agurk, tomat, løg, mayonnaise, ost & bacon dertil pommes frites m/ dyp. (Remoulade, ketchup eller krydrer dyp)

DESSERT

GATEAU MARCEL m/ frugt & knas.    Kr. 90,-

BØRNERET

KYLLINGENUGGETS 5 stk. paneret kyllingenuggets m/pommes frites serveret m/ remoulade

& ketchup dertil agurk & gulerodsstave.    Kr. 75,-

SKIBELUND KRAT’S MENU UD AF HUSET

Forret: Rejer m/ salat på lag af vores røddressing m/brød & smør

Hovedret: Dansk kalvefilet m/pommes rissolles, grøntsager & rødvinssauce.

Dessert: Gateau Marcel m/frugt & knas.

2 retter Kr. 255,-

3 retter Kr. 295,

Smørrebrød ud af huset

Gælder til d. 30/6 2020

Håndmadder, almindeligt smørrebrød og luksus smørrebrød bestilles 3 dage før afhentning.

Bestil på tlf. 75 36 07 21 eller pr. mail hotel@skibelundkrat.dk

1. Uspecificerede håndmadder (2 skiver pålæg) Kr. 22,-

2. Uspecificerede almindelige smørrebrød (4 skiver pålæg) Kr. 32,-

3. Uspecificerede luksus smørrebrød (6 skiver pålæg) Kr. 40,-

Specificeret ALMINDELIGT smørrebrød (4 skiver pålæg)

10. Rullepølse m/ sky, løg, agurk og tomat Kr. 35,-

11. Oksebryst m/ peberrodssalat, peberrod og tomat Kr. 35,-

12. Leverpostej m/ bacon, hjemmesyltede rødbeder og champignon Kr. 35,-

13. Dyrlægens natmad (saltkød og leverpostej) m/ sky og løg Kr. 38,-

14. Hamburgerryg m/ italiensksalat, agurk og tomat Kr. 35,-

15. Roastbeef m/ remoulade, revet peberrod, ristede løg og hjemmesyltet agurkesalat Kr. 38,-

16. Kartoffelmad m/ mayonnaise, syltede rødløg, bacon og purløg Kr. 35,-

17. Roastbeef m/ pickles og revet peberrod Kr. 35,-

18. Skinke m/ mayonnaise, agurk, tomat og asparges Kr. 35,-

19. Spegepølse m/ mayonnaise, kartoffel og ristede løg Kr. 35,-

20. Spegepølse m/ remoulade, ristede løg og agurkesalat Kr. 35,-

21. Fiskefilet m/ remoulade og citron Kr. 40,-

22. Æg og rejer m/ mayonnaise asparges, citron, tomat, agurk og kaviart Kr. 42,-

Specificeret LUKSUS smørrebrød (6 skiver pålæg)

30. Rullepølse m/ sky, løg, agurk og tomat Kr. 44,-

31. Oksebryst m/ peberrodssalat, peberrod og tomat Kr. 44,-

31. Leverpostej m/ bacon, hjemmesyltede rødbeder og champignon Kr. 44,-

32. Dyrlægens natmad (saltkød og leverpostej) m/ sky og løg Kr. 47,-

33. Hamburgerryg m/ italiensksalat, agurk og tomat Kr. 44,-

34. Roastbeef m/ remoulade, revet peberrod, ristede løg og hjemmesyltet agurkesalat Kr. 47,-

35. Kartoffelmad m/ mayonnaise, syltede rødløg, bacon og purløg Kr. 44,-

36. Roastbeef m/ pickles og revet peberrod Kr. 47,-

37. Skinke m/ mayonnaise, agurk, tomat og asparges Kr. 44,-

38. Spegepølse m/ mayonnaise, kartoffel og ristede løg Kr. 44,-

39. Spegepølse m/ remoulade, ristede løg og agurkesalat Kr. 44,-

40. Fiskefilet m/ rejer remoulade og citron Kr. 48,-

Ret til ændringer forbeholdes. Der tages forbehold for pris- og afgiftsstigninger

​​

Kontakt

Find os

​Hotel Skibelund Krat 

Skibelund Krat 4
​6600 Vejen

Kontakt os

Tlf.: 75 36 07 21

E-mail: hotel@skibelundkrat.dk
CVR: 33635567
skibelundkrat.dk

Åbningstider

Køkken:
Kl. 11:30-21:00. Alle dage

Reception:
Kl. 6:30-21:00. Mandag-fredag
Kl. 7:00-21:00. Lørdag og søndag