Mortens aften​​

MORTENS AFTEN 2021

Onsdag d. 10. november
​Fredag d. 12. november
​Lørdag d. 13. november

Serveres i huset fra kl. 17:30-20:30

MENU:

Forret:
​Varmrøget laks med purløgsmayo og salater, brød og smør

Hovedret:
​Andesteg med rødkål, brunede- og hvide kartofler, svesker, ½æble med ribsgele samt andesauce

Dessert:
​Køkkenets ris a la mande med kirsebærsauce

2-retter kr. 255,-

3 retter kr. 295,-

Tilbuddet gælder i huset

Menuen skal forudbestilles – begrænset pladser

Der anbefales, at bordreservation og mad ud af huset bestilles i god tid.

Bestil på tlf. 75 36 07 21 eller mail til hotel@skibelundkrat.dk

MORTENS AND UD AF HUSET

Onsdag d. 10. november
​Fredag d. 12. november
​Lørdag d. 13. november

Kan afhentes fra kl. 17:00-20:30

​​

Andesteg med rødkål, brunede- og hvide kartofler, svesker, ½æble med ribsgele samt andesauce

kr. 150,-

Køkkenets ris a la mande med kirsebærsauce

(portionsanrettet)

kr. 50,-​

Bestil på tlf. 75 36 07 21 eller mail til hotel@skibelundkrat.dk

Forespørgsel ​

*Skal udfyldes​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

Find os

​Hotel Skibelund Krat 

Skibelund Krat 4
​6600 Vejen

Kontakt os

Tlf.: 75 36 07 21

E-mail: hotel@skibelundkrat.dk
CVR: 33635567
skibelundkrat.dk

Åbningstider

Køkken:
Kl. 11:30-16:00 og 17:30-21:00. Alle dage

Reception:
Kl. 7:00-21:00. Alle dage

For check ind.

kl. 7:00-16:00. Alle dage
​For booking af selskaber m.m.