Ugens menu​

Hver uge sammensætter køkkenchefen en 3-retters menu efter årstiderne og efterspørgslen.

Menuen bliver uskiftet hver tirsdag.

​​

Ugens menu 19.- 25. februar

Forret:

Varm røget laks med hybenkompot, purløg & rugbrød

Hovedret:

Dyremedaljon med rødebede, bagt rødløg, maltgrene & ristede kartofler med enebær dertil dyresky

Dessert:

Vaniljeis med marenges, hindbær & appelsin kompot

2 retter kr. 255,-

3 retter kr. 295,-

Ugens menu d. 26. februar-4. marts

Forret:

Rødspættefilet Marchand de vin

Hovedret:

Unghanebryst med fermenteret hvidløg, Pommes Anne, dampede grøntsager og svampesauce

Dessert:

Pærekage med karamel

2 retter kr. 255,-

3 retter kr. 295,-

Ugens menu d. 5.-11. marts

Forret:

Fanø laks med rucola-sauce, hasselnød og kål

Hovedret:

Kalve-ribeye med brændt auberginepuré, smørstegte gulerødder, syltet løg og timian glace

Dessert:

Gateau Marcel brændt chokolade, kirsebær og vaniljeparfait

2 retter kr. 255,-

3 retter kr. 295,-

RET TIL ÆNDRINGER FOREBEHOLDES.

ALLERGEN
Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.

Bordreservation på tlf. 75 36 07 21
Der tages forbehold for trykfejl og ret til ændringer.

Forespørgsel på bordreservation

*Skal udfyldes.​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt 

Firmainformation

​Hotel Skibelund Krat 

Skibelund Krat 4
​6600 Vejen

Kontakt os

Tlf.: 75 36 07 21

E-mail: hotel@skibelundkrat.dk
CVR: 33635567
skibelundkrat.dk

Åbningstider

Køkken:
Kl. 11:30-21:00. Alle dage

Reception:
Kl. 6:30-21:00. Mandag-fredag
Kl. 7:00-21:00. Lørdag og søndag​

Hotel Skibelund Krat
Skibelund Krat 4
6600 Vejen
Tlf.: 75 36 07 21

CVR: 33635567
hotel@skibelundkrat.dk