Ugens menu​

Hver uge sammensætter køkkenchefen en 3-retters menu efter årstiderne og sæsonens råvarer.

Menuen bliver udskiftet hver tirsdag.

​​


​SOMMER GAK GAK TILBUD

​Fra d. 9.-22. juli 2019

​(alt optaget d. 21. juli)

Forret

Gourmetskinke af dansk Augustus m/ melon, oliven, cherrytomat & honningdressing dertil brød & smør

Hovedret

Dansk kalv m/ nye danske kartofler, grilltomat, ristede grøntsager & pebersauce

Dessert

Vaniljeparfait & kold bær-consommé m/ sommerens friske bær

Alle 3 retter kun kr. 185,-

Serveres i restauranten hver dag fra kl. 11:30-21:00.

Bordbestilling nødvendig.

Tilbuddet gælder i huset

RET TIL ÆNDRINGER FOREBEHOLDES.

D 23.-29. Juli

Forret:

Dampet rødspætte m/blomkål, cornichoner, croutons & æggeblomme

Hovedret:

Oksefilet, brændt auberginepure, gulerod, syltede perleløg & bådekartofler dertil timianglace

Dessert:

Rabarber, lakridsmarengs & creme

2 retter kr. 255,-

3 retter kr. 285,-

D. 30. Juli-5. August

Forret:

Carpaccio m/ parmesanmayo, salat, oliven, basilikum & olivenolie dertil brød & smør

Hovedret:

Svinefilet m/ sprød svær, stegt blomkål, pesto, asier & kartoffel

Dessert:

Chokoladekage, Crème brûlée & kirsebær

2 retter kr. 255,-

3 retter kr. 285,-

ALLERGEN
Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.

Bordreservation på tlf. 75 36 07 21
Der tages forbehold for trykfejl og ret til ændringer.

Læs mere om vores

A la Carte

Fredagsbuffet

DU&JEG middag

Vinkort

Drikkevarer

Forespørgsel på bordreservation

*Skal udfyldes.​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt 

Firmainformation

​Hotel Skibelund Krat 

Skibelund Krat 4
​6600 Vejen

Kontakt os

Tlf.: 75 36 07 21

E-mail: hotel@skibelundkrat.dk
CVR: 33635567
skibelundkrat.dk

Åbningstider

Køkken:
Kl. 11:30-21:00. Alle dage

Reception:
Kl. 6:30-21:00. Mandag-fredag
Kl. 7:00-21:00. Lørdag og søndag​

Hotel Skibelund Krat
Skibelund Krat 4
6600 Vejen
Tlf.: 75 36 07 21

CVR: 33635567
hotel@skibelundkrat.dk