Ugens menu​

Hver uge sammensætter køkkenchefen en 3-retters menu efter årstiderne og sæsonens råvarer.

Menuen bliver udskiftet hver tirsdag.

​​

​17.-23.sept.

Forret:

Dampet rødspætte med svampesauce, sort hvidløgspuré dertil brød & smør

Hovedret:

Stegt kyllingebryst med græskar og stegte kartofler, timianglace & bagte løg

Dessert:

Ymer, lakrids, hindbær & malt

2 retter kr. 255,-

3 retter kr. 295,-

24.-30.sept.

Forret:

Rygeostmousse med røget laks og rejer, dertil brød og smør

Hovedret:

Peberbøf med pommes frites, løgpuré, syltede løg og smørristede blomkål

Dessert:

Pandekager med vanilje parfait og chokoladesauce

2 retter kr. 255,-

3 retter kr. 295,-

1.-7. oktober

Forret:

Løgsuppe med ostebrød

Hovedret:

Svinemørbrad med sherrysauce, svampe/cherrytomat sauté samt pommes rissolles

Dessert:

Pære/chokoladetærte med vaniljecreme og grønsukker

2 retter kr. 255,-

3 retter kr. 295,-​

ALLERGEN
Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.

Bordreservation på tlf. 75 36 07 21
Der tages forbehold for trykfejl og ret til ændringer.

Læs mere om vores

A la Carte

Fredagsbuffet

DU&JEG middag

Vinkort

Drikkevarer

Ældre Sagen

Forespørgsel på bordreservation

*Skal udfyldes.​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt 

Find os

​Hotel Skibelund Krat 

Skibelund Krat 4
​6600 Vejen

Kontakt os

Tlf.: 75 36 07 21

E-mail: hotel@skibelundkrat.dk
CVR: 33635567
skibelundkrat.dk

Åbningstider

Køkken:
Kl. 11:30-21:00. Alle dage

Reception:
Kl. 6:30-21:00. Mandag-fredag
Kl. 7:00-21:00. Lørdag og søndag​

Hotel Skibelund Krat
Skibelund Krat 4
6600 Vejen
Tlf.: 75 36 07 21

CVR: 33635567
hotel@skibelundkrat.dk