Ugens menu​

Hver uge sammensætter køkkenchefen en 3-retters menu efter årstiderne og sæsonens råvarer.

Menuen bliver udskiftet hver tirsdag.

​​

12.-​18. november

Forret:

Torsk m/dampet kål. sauce beurre blanc og mandel dertil hjemmebagt brød og smør

Hovedret:

Dansk kalv m/syltede svampe, selleripuré, porre og skiltsauce

Dessert:

Banankage m/nougatparfait

2 retter kr. 255,-

3 retter kr. 295,-

19.-​25. november

Forret:

Røget okseinderlår m/saltbagte kartofler, kapersmayo og sprød rugbrød, dertil brød og smør

Hovedret:

Stegt andebryst m/græskar og skorzonerøder, pommes rissolles og sherrysauce

Dessert:

Hindbærkage, hindbærsorbet og vanilje creme brülée

2 retter kr. 255,-

3 retter kr. 295,-

26. november -​ 2. december

Forret:

Griseterrine m/salater og øl-vinaigrette dertil hjemmebagt brød og smør

Hovedret:

Oksemørbrad m/selleripuré, knuste kartofler, nøddecrumble og glace

Dessert:
​Ostetallerken m/kiks og tilbehør

2 retter kr. 255,-

3 retter kr. 295,-

Ret til ændringer forbeholdes​

ALLERGEN
Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.

Bordreservation på tlf. 75 36 07 21
Der tages forbehold for trykfejl og ret til ændringer.

Læs mere om vores

A la Carte

Fredagsbuffet

DU&JEG middag

Vinkort

Drikkevarer

Ældre Sagen

Forespørgsel på bordreservation

*Skal udfyldes.​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

Find os

​Hotel Skibelund Krat 

Skibelund Krat 4
​6600 Vejen

Kontakt os

Tlf.: 75 36 07 21

E-mail: hotel@skibelundkrat.dk
CVR: 33635567
skibelundkrat.dk

Åbningstider

Køkken:
Kl. 11:30-21:00. Alle dage

Reception:
Kl. 6:30-21:00. Mandag-fredag
Kl. 7:00-21:00. Lørdag og søndag

Jule åbningstider:

​D. 21/12 - 25/12-19 Lukket

D. 30/12-19 - 5/12-20 Lukket

Hotel Skibelund Krat
Skibelund Krat 4
6600 Vejen
Tlf.: 75 36 07 21

CVR: 33635567
hotel@skibelundkrat.dk