Ugens menu​

Hver uge sammensætter køkkenchefen en 3-retters menu efter årstiderne og sæsonens råvarer.

Menuen bliver udskiftet hver tirsdag.

​​


17.-23. marts

Forret:
Kammuslinger med jordskokker, hasselnødder, æble i brunet smør dertil brød og smør

Hovedret:

Entrecote, løg i variation, brissel, tykke fritter og sauce bearnaise

Dessert:
To slags marengs, hindbær og appelsin

2 retter kr. 255,-

3 retter kr. 295,-​

24.-30. marts

Forret:
Fanø laks med urtedressing, salater, brød og smør

Hovedret:
Dansk kalv smørristet blomkål, rødvinssauce, pommes rissolles og dampede grøntsager

Dessert:
Gateau Marcel med vanilje creme brülée

​​

2 retter kr. 255,-

3 retter kr. 295,-​​

​​

ALLERGEN

Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.

Bordreservation på tlf. 75 36 07 21
Der tages forbehold for trykfejl og ret til ændringer.

Læs mere om vores

A la Carte

Fredagsbuffet

DU&JEG middag

Arrangementer​

Vinkort

Drikkevarer

Ældre Sagen

​Forespørgsel på bordreservation

*Skal udfyldes.​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

Find os

​Hotel Skibelund Krat 

Skibelund Krat 4
​6600 Vejen

Kontakt os

Tlf.: 75 36 07 21

E-mail: hotel@skibelundkrat.dk
CVR: 33635567
skibelundkrat.dk

Åbningstider

Køkken:
Kl. 11:30-21:00. Alle dage

Reception:
Kl. 6:30-21:00. Mandag-fredag
Kl. 7:00-21:00. Lørdag og søndag