Ugens menu​

Hver uge sammensætter køkkenchefen en 3-retters menu efter årstiderne og sæsonens råvarer.

Menuen bliver uskiftet hver tirsdag.

​​

21.-27. maj

Forret:

Saltet pighvar med asparges, ramsløg dertil brød & smør

Hovedret:

Dansk kalvefilet med pebersauce, løgpuré, pommes frites & dampede grøntsager

Dessert:

Koldskål med hindbærcoulis, marengs & kammerjunker

2 retter kr. 255,-

3 retter kr. 295,-

28. maj-3. juni

Forret:

Fanø laks med bagt forårsløg, brun-mayo, boghvededrys & tallerkensmækker

Hovedret:

Grisemørbrad med smørstegte blomkål, syltet asie, pesto på Vesterhavsost & nye kartofler

Dessert:

Jordbærkage med marengs & vaniljeparfait

2 retter kr. 255,-

3 retter kr. 295,-

​​​

RET TIL ÆNDRINGER FOREBEHOLDES.

ALLERGEN
Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.

Bordreservation på tlf. 75 36 07 21
Der tages forbehold for trykfejl og ret til ændringer.

Læs mere om vores

A la Carte

Fredagsbuffet

DU&JEG middag

Vinkort

Drikkevarer

Forespørgsel på bordreservation

*Skal udfyldes.​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt 

Firmainformation

​Hotel Skibelund Krat 

Skibelund Krat 4
​6600 Vejen

Kontakt os

Tlf.: 75 36 07 21

E-mail: hotel@skibelundkrat.dk
CVR: 33635567
skibelundkrat.dk

Åbningstider

Køkken:
Kl. 11:30-21:00. Alle dage

Reception:
Kl. 6:30-21:00. Mandag-fredag
Kl. 7:00-21:00. Lørdag og søndag​

Hotel Skibelund Krat
Skibelund Krat 4
6600 Vejen
Tlf.: 75 36 07 21

CVR: 33635567
hotel@skibelundkrat.dk