Ugens menu​

Hver uge sammensætter køkkenchefen en 3-retters menu efter årstiderne og sæsonens råvarer.

Menuen bliver udskiftet hver tirsdag.

​​

Nytårs GAK GAK tilbud

Fra d. 6. -20. januar 2020

Serveres i huset fra kl. 11:30-21:00

Forret:

Rimet Torsk med grønkålssalat vendt i yoghurt dertil brød og smør

Hovedret:

Helstegt Dansk kalvefilet med selleripuré, saltbagte rødløg, svampesauté dertil

pommes rissolles og rødvinssauce

Dessert:
Vanilje Panna cotta med æblekompot og mandelcrunch

Tilbuddet gælder i huset

3 retter kun kr. 189,-

Bordreservation nødvendigt.

Der er rift om pladserne så reservere et bord i god tid.​​

​D. 21-27. januar

Forret:

Grillet porre m/ spejlæg, sennepscreme, capers & løg dertil brød & smør

Hovedret:

Oksemørbrad m/ løg, rødbede & kartoffel som puré dertil syltet græskar & rødvinsglace

Dessert:

Mandelkage m/ vaniljeparfait & kirsebær

2 retter kr. 255,-

3 retter kr. 295,-

D. 28. januar – 3. februar

Forret:

Butterdejsskal m/ høns, jordskok & flæsk toppet m/ brøndkarse dertil brød & smør

Hovedret:

Dansk kalv m/ pommes Anne, dampede grøntsager & glace

Dessert:

Citronfromage m/ mandelcrumble & hvid chokolade

2 retter kr. 255,-

3 retter kr. 295,-

D. 4.-10. februar

Forret:

Gravad laks m/ sennep, agurk & hytteost dertil brød & smør

Hovedret:

Sprængt andebryst m/ braiseret rødkål, frossen peberrod

& confiteret kartoffel

Dessert:

Mango-is m/ havrecrumble & chokoladesauce

2 retter kr. 255,-

3 retter kr. 295,-

Kærlighedsuge – Vi fejrer Valentin på hotellet

Kærlighedsmenu

Serveres i huset fra tirsdag d. 11.-17. februar 2020, fra kl. 12-21

Forret:
Fanø laks m/ rejer, urtecreme, syltede perleløg & salater dertil

brød & smør.

Hovedret:
Kalvemørbrad m/ små krydret ovnbagte kartofler, blomkålspuré, dampede grøntsager & sherrysauce

Dessert:
Chokoladekage m/ jordbær, vaniljeparfait & knas

Alle 3 retter kun kr. 219,-​

​​

ALLERGEN

Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.

Bordreservation på tlf. 75 36 07 21
Der tages forbehold for trykfejl og ret til ændringer.

Læs mere om vores

A la Carte

Fredagsbuffet

DU&JEG middag

Arrangementer​

Vinkort

Drikkevarer

Ældre Sagen

​Forespørgsel på bordreservation

*Skal udfyldes.​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

Find os

​Hotel Skibelund Krat 

Skibelund Krat 4
​6600 Vejen

Kontakt os

Tlf.: 75 36 07 21

E-mail: hotel@skibelundkrat.dk
CVR: 33635567
skibelundkrat.dk

Åbningstider

Køkken:
Kl. 11:30-21:00. Alle dage

Reception:
Kl. 6:30-21:00. Mandag-fredag
Kl. 7:00-21:00. Lørdag og søndag

Hotel Skibelund Krat
Skibelund Krat 4
6600 Vejen
Tlf.: 75 36 07 21

CVR: 33635567
hotel@skibelundkrat.dk